Правила форуму: Натисніть тут для перегляду правил форуму
- Назва теми повинна містити короткий опис проблеми.
- Тема повідомлення має містити розгорнутий опис проблеми та питання.
- Забороняється публікувати вкладення з повною документацією або файлами БІОС, а також посилатися на будь-які сторонні веб-сайти, на яких розміщені такі файли. Дозволяється публікувати лише невелику частину документації (до однієї сторінки на пост).
- Ви можете описати лише одну проблему на тему. Для кожної іншої проблеми слід відкривати нову тему.
- Тут суворо заборонено вимагати будь-яку документацію чи файли БІОС. Для таких запитів використовуйте підфорум ЗАПИТ НА ДОКУМЕНТАЦІЮ/БІОС.
Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).
Re: Prośba o pomoc w identyfikacji tranzystora o oznaczeniach 2NG37
Google Adsense [BOT] • 27 Червня 2017, 16:40
#3 Re: Prośba o pomoc w identyfikacji tranzystora o oznaczeniach 2NG37
Vogelek23 • 27 Червня 2017, 18:33
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
#5 Re: Prośba o pomoc w identyfikacji tranzystora o oznaczeniach 2NG37
Vogelek23 • 28 Червня 2017, 12:14
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
#7 Re: Prośba o pomoc w identyfikacji tranzystora o oznaczeniach 2NG37
Vogelek23 • 28 Червня 2017, 16:16
Czyli tranzystor wygląda na sprawny (nie sądzę, by był to IGBT). Kwestia tylko prądu przewodzenia - myślę, że któryś z AO34xx podejdzie zamiennie (AO3401, AO3403, AO3407, AO3413). Ścieżki nie są grube, dodatkowo dren wychodzi (jeśli dobrze widzę) prosto na przelotkę, więc tranzystor nie przełącza jakichś dużych prądów.
#8 Re: Prośba o pomoc w identyfikacji tranzystora o oznaczeniach 2NG37
morph • 28 Червня 2017, 16:36
Tranzystor jest sprawny, bo go wylutowałem ze sprawnej grafiki, w drugiej w ogóle go nie było, ktoś go wyrwał z padów. No właśnie z tym prądem jest niewiadoma, grzebiąc w necie natrafiłem na G37 firmy Goford z kanałem P, a on ma 4.1A, no i sama grubość obudowy sugerowałaby, że to coś więcej niż kilkaset mA.
#9 Re: Prośba o pomoc w identyfikacji tranzystora o oznaczeniach 2NG37
Vogelek23 • 28 Червня 2017, 16:45
morph написав:No właśnie z tym prądem jest niewiadoma, grzebiąc w necie natrafiłem na G37 firmy Goford z kanałem P, a on ma 4.1A, no i sama grubość obudowy sugerowałaby, że to coś więcej niż kilkaset mA.Zwykle tranzystory nie przełączają prądów bliskich swojej granicznej wartości, z uwagi na SOAR. AO3401, AO3407, AO3411 oraz AO3415 są najbliższe temu, co znalazłeś w sieci.
Re: Prośba o pomoc w identyfikacji tranzystora o oznaczeniach 2NG37
Google Adsense [BOT] • 28 Червня 2017, 18:49
Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей
_______________________________Всі права захищені. Заборонено копіювати будь-який вміст та елементи веб-сайту без дозволу.
Усі торгові марки, назви брендів, продукти чи послуги, опубліковані на цьому веб-сайті, належать їхнім законним власникам і використовувались лише в інформаційних цілях.