Zasady działu: Kliknij, aby przejrzeć zasady tego działu
1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.
1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.
Re: Historia pobranych plików
przez Google Adsense [BOT] • 4 lipca 2017, 23:28
Przy okazji Twojego "zaćmienia" - czy nie sądzicie, że lepiej by było, aby te opcje (sprawdzenie salda konta i pobranych plików) znalazły się w lewym menu (tam, gdzie jest Informacja)? Otwieram niniejszym ankietę, aby decyzję podjęli sami użytkownicy. Osobiście właśnie tam widzę te opcje, żeby nie trzeba było za dużo klikać.
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
perpuchaty napisał(a):Dodatkowo, sugerował bym, zmianę wyświetlania już na stronie pobranych plików. ID postu i tematu są kompletnie nie czytelne. IMO zamiast tego lepszym była by nazwa tematu oraz nazwa pliku.Problem polega na tym, że to ma być proste zestawienie "do wglądu", a nie informacje, rozsiane po całym ekranie - ID postu/wątku jest jednocześnie linkiem do niego, więc można sprawdzić dość szybko, który plik został pobrany. Zobaczę jednak, czy można to zrobić inaczej i dam do ewentualnej oceny.
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
Dokonałem zmian, o których wspomniałem wcześniej - przeniosłem linki do opcji sprawdzenia salda konta i pobranych plików do głównego menu Punktów, a także zamieniłem ID wątku na jego tytuł. W przypadku, gdy wątek o podanym w logu ID nie istnieje (może się tak zdarzyć na przykład wtedy, gdy post z plikiem, który pobraliśmy, został przeniesiony do innego wątku a oryginalny wątek został usunięty), wyświetla się napis "Wątek o takim ID nie istnieje". Proszę o sprawdzenie oraz komentarze. Jeśli zmiany przypadną Wam do gustu, wtedy zamknę ten wątek.
Re: Historia pobranych plików
przez Google Adsense [BOT] • 9 sierpnia 2017, 22:59