Правила форуму: Натисніть тут для перегляду правил форуму
- Назва теми повинна містити короткий опис проблеми.
- Тема повідомлення має містити розгорнутий опис проблеми та питання.
- Забороняється публікувати вкладення з повною документацією або файлами БІОС, а також посилатися на будь-які сторонні веб-сайти, на яких розміщені такі файли. Дозволяється публікувати лише невелику частину документації (до однієї сторінки на пост).
- Ви можете описати лише одну проблему на тему. Для кожної іншої проблеми слід відкривати нову тему.
- Тут суворо заборонено вимагати будь-яку документацію чи файли БІОС. Для таких запитів використовуйте підфорум ЗАПИТ НА ДОКУМЕНТАЦІЮ/БІОС.
Re: Problem z programowaniem Macronix - MX25L6473E
Google Adsense [BOT] • 28 Липня 2017, 15:38
If the chip is ok it should be bug in MiniPro software.I have the same programmer and the same BIOS Flash IC, and no problems with programming it - it shouldn't be any problem with MiniPRO software.
czaki00 написав:... wyskakuje taki oto błąd po weryfikacjiEwidentnie układ się nie zapisuje - spróbuj wyczyścić bufor i wpisać jakieś losowe znaki w drugich 16 komórkach bufora (adresy od 0x10 do 0x1F), ale takie, by nie były zerami w kodzie szesnastkowym. Zapisz kość i zweryfikuj. Jeśli wyskoczy błąd w komórce 0x10, kość nie jest zapisywana. Wtedy spróbuj zainstalować programator na innym komputerze i ponów test.
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Po aktualizacji software MiniPRO, napotkałem ten sam problem z programowaniem pamięci Flash MX25L6473E. Rozwiązaniem jest wybranie z listy kości MX26L6406E (WSON) zamiast 6473E. W ten sposób zaprogramowałem z powodzeniem już wiele kości MX25L6473E i problem z błędem z pierwszego postu przestał się pojawiać.
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
Re: Problem z programowaniem Macronix - MX25L6473E [РІШЕНО]
Google Adsense [BOT] • 12 Вересня 2017, 11:04
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
_______________________________Всі права захищені. Заборонено копіювати будь-який вміст та елементи веб-сайту без дозволу.
Усі торгові марки, назви брендів, продукти чи послуги, опубліковані на цьому веб-сайті, належать їхнім законним власникам і використовувались лише в інформаційних цілях.