Regole del forum: Clicca per leggere le regole del forum
- Il titolo dell'argomento dovrebbe contenere la breve descrizione del problema.
- Il messaggio di argomento dovrebbe contenere la descrizione estesa del problema e la domanda.
- Non è consentito pubblicare allegati con documentazione completa o file BIOS né collegamenti a siti Web di terze parti che ospitano tali file. È consentito pubblicare solo una piccola parte della documentazione (fino a una pagina per post).
- Puoi descrivere solo un problema per argomento. Per ogni altro problema dovresti aprire un nuovo argomento.
- È severamente vietato richiedere qualsiasi tipo di documentazione o file BIOS. Per tali richieste si prega di utilizzare il sottoforum DOCUMENTAZIONE E RICHIESTA BIOS/EFI.
Questo argomento è contrassegnato come D'ARCHIVIO. Rispondi solo se il tuo messaggio contiene la soluzione (Termini e Condizioni p. 12.1).
Re: Re: Zamienniki układów BGA.
da Google Adsense [BOT] • 10 febbraio 2011, 12:07
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Laptop: HP DV6000/6500/6700/
Platforma: AT1 (płyta DA0AT1MB8H0 REV:H)
Zamiana z MCP67M-A2 na MCP67MV-A2 rewizje S3P, S1P i SOP
Dodatkowe czynności: Konieczne przeprogramowanie biosu
Wynik: Pozytywny
Dodatkowe informacje:
Trafiła się mi ostatnio inna AT1 z oryginalnie włożonym MCP67MV-A2 był on z rewizją S3P (domniemać można że producent montuje S3P i jest to pewna rewizja)
Platforma: AT1 (płyta DA0AT1MB8H0 REV:H)
Zamiana z MCP67M-A2 na MCP67MV-A2 rewizje S3P, S1P i SOP
Dodatkowe czynności: Konieczne przeprogramowanie biosu
Wynik: Pozytywny
Dodatkowe informacje:
Trafiła się mi ostatnio inna AT1 z oryginalnie włożonym MCP67MV-A2 był on z rewizją S3P (domniemać można że producent montuje S3P i jest to pewna rewizja)
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój.
Kliknij tutaj, aby się więcej dowiedzieć.
Kliknij tutaj, aby się więcej dowiedzieć.
Zamienność G86-730-A2 z G86-770-A2
Proszę zwrócić uwagę, że raz jest możliwa, innym razem niestety nie.
Sądzę, że część 730tek to 770tki. Zależy na jaką kto trafił.
Mi 730 DC10 nie poszła za 730tke DC08, ale za to działa zamiast 770tki.
Natomiast nie każda 730tka zadziała w miejscu 770tki!
Więcej tutaj - viewtopic.php?f=0&t=11908&p=49341&hilit=g86+730+a2#p49341
Proszę zwrócić uwagę, że raz jest możliwa, innym razem niestety nie.
Sądzę, że część 730tek to 770tki. Zależy na jaką kto trafił.
Mi 730 DC10 nie poszła za 730tke DC08, ale za to działa zamiast 770tki.
Natomiast nie każda 730tka zadziała w miejscu 770tki!
Więcej tutaj - viewtopic.php?f=0&t=11908&p=49341&hilit=g86+730+a2#p49341
Re: Zamienniki układów BGA i innych
da Google Adsense [BOT] • 17 dicembre 2011, 17:38
Questo argomento è contrassegnato come D'ARCHIVIO. Rispondi solo se il tuo messaggio contiene la soluzione (Termini e Condizioni p. 12.1).
Argomenti Simili |
---|
Identyfikacja układów - multipilot Jungheinrich |
Asus E510KA-EJ088T identyfikacja układÓW [RISOLTO] |
Pomoc w identyfikacji układów na płycie głównej [RISOLTO] |
Asus FA506NF-HN008W DA0NJXMBAB0 identyfikacja układów [RISOLTO] |
Lenovo y540-15irh-pg0 jaki układ bga ? [RISOLTO] |