• Aktualny theme forum.

Zasady działu:Kliknij, aby przejrzeć zasady tego działu

1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

#1 Aktualny theme forum.

przez gathor 28 grudnia 2017, 10:53
Cześć Łukasz,

czy nie odnosisz wrażenia, że aktualny kolor strasznie drażni oczy?
Po całym dniu pracy, jak odpalam forum, oczy krwawią mi bardziej niż kolor nowej skórki :)

Re: Aktualny theme forum.

przez Google Adsense [BOT] 28 grudnia 2017, 10:53

#2 Re: Aktualny theme forum.

przez Lesio23 28 grudnia 2017, 20:57
Ja również uważam, że dość mocno męczy oczy. Jak przeglądam forum na PC, i później przesiadam się na tableta to aż czuje taką ulgę, bo na tablecie jest stara skórka :)

#3 Re: Aktualny theme forum.

przez marci4 29 grudnia 2017, 10:32
Zgadzam się z przedmówcami. Kolor czerwony bardzo drażniąco działa na oczy, szczególnie wieczorem kiedy oczy są zmęczone.
Teraz rodzi się pytanie - czy to tylko taki efekt świąteczny, czy ten styl ma pozostać na dłużej?

#4 Re: Aktualny theme forum.  [ROZWIĄZANY]

przez Vogelek23 31 grudnia 2017, 02:23
marci4 napisał(a):Teraz rodzi się pytanie - czy to tylko taki efekt świąteczny, czy ten styl ma pozostać na dłużej?
Bynajmniej nie jest to stała szata graficzna - ustawiona jest wyłącznie na okres świąteczno-noworoczny. Chciałem, aby było inaczej, niż zwykle - bardziej mikołajowo, ciepło itd. Mnie osobiście ten kolor nie przeszkadza, moim dzieciom także przypadł do gustu. No, ale o gustach się ponoć nie dyskutuje. Już za kilka dni kolorystyka się zmieni i czerwień nie będzie drażniła niczyich oczu. Ostatecznie, można się przełączyć na styl mobilny na te parę dni.

#5 Re: Aktualny theme forum.

przez Vogelek23 1 stycznia 2018, 14:56
Ponieważ szata graficzna przybrała nieco chłodniejszy odcień i oczy nie powinny już nikomu krwawić ;) temat zamykam.

Re: Aktualny theme forum.

przez Google Adsense [BOT] 1 stycznia 2018, 14:56