Ponieważ nie wszystkie pliki Board Viewer'ów posiadają dołączone aplikacje do otwarcia/podglądu, postanowiłem w jednym temacie zebrać wszystkie dostępne aplikacje, aby nie było problemów z otwarciem ściągniętych z naszego forum plików Board View.
Rozszerzenie: *.f2b
Rozszerzenie: *.bv
Uwaga! Niektóre programy antywirusowe (np. Avira) zgłaszają, że plik bview.exe jest trojanem (TR/Kazy.156295). Jest to tzw. false positive.
Rozszerzenie: *.bdv
Rozszerzenie: *.brd/*.con
Rozszerzenie: *.bom/*.asc (Asus, Pegatron)
Rozszerzenie: *.cad
Rozszerzenie: *.asc/*.brd/*.fz/*.cad/*.bvr/*.bvr2/*.bvre/*.pcb (Protel ASCII)/*.pcbdoc (Altium Designer ASCII)
UWAGA! W celu odnalezienia właściwego programu do otwierania boardview, należy wcisnąć na klawiaturze CTRL+F (Szukaj) i wpisać rozszerzenie pliku, np. CAD lub BVR. |
Rozszerzenie: *.f2b
MARKUP5s.rar |
Rozszerzenie: *.bv
Uwaga! Niektóre programy antywirusowe (np. Avira) zgłaszają, że plik bview.exe jest trojanem (TR/Kazy.156295). Jest to tzw. false positive.
bview.zip |
Rozszerzenie: *.bdv
bdview.zip |
Rozszerzenie: *.brd/*.con
allegro_free_viewer 16.0.zip |
allegro_free_viewer_16-6.zip |
boardview_R3.zip |
boardview_R4.zip |
boardview_R5.zip |
testlink.zip |
testlink (new).zip |
Rozszerzenie: *.bom/*.asc (Asus, Pegatron)
tsict.zip |
Rozszerzenie: *.cad
CAD View.zip |
Rozszerzenie: *.asc/*.brd/*.fz/*.cad/*.bvr/*.bvr2/*.bvre/*.pcb (Protel ASCII)/*.pcbdoc (Altium Designer ASCII)
BVREview.zip |
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.