Witam wszystkich. Mam problem z youtube na firefox-najnowsza wersja . Praktycznie zawiesza się całkowicie i nic nie da się zrobić. Co do sprzętu to laptop Toshiba A 305 ,Windows 7 x86. Na Operze youtube działa bez zarzutów. Ale gość się uparł , że Firefox jest lepszy. Może ktoś ma jakiś sposób na to?
Re: Firefox -problem z youtube
da Google Adsense [BOT] • 12 gennaio 2018, 11:03
Nie do końca wiemy jaka jest konfiguracja sprzętowa, ile Ramu, jaki procesor itp.
Spróbuj tak.
Po otwarciu przeglądarki Mozilla Firefox, kliknij w symbol trzech poziomych kresek i wskaż opcję Preferencje.
Następnie przejdź do zakładki Zaawansowane i w polu Ogólne odznacz polecenie Korzystaj z akceleracji sprzętowej, jeśli jest dostępna.
Sprawdź jeszcze czy przeglądarka nie ma zainstalowanych niepotrzebnych dodatków.
Szczerze, jeżeli chodzi o przeglądarki to dla mnie Opera lepiej chodzi od firefoxa i chrome.
Jeżeli wszystko lepiej chodzi na Operze to powinieneś wytłumaczyć to klientowi.
Spróbuj tak.
Po otwarciu przeglądarki Mozilla Firefox, kliknij w symbol trzech poziomych kresek i wskaż opcję Preferencje.
Następnie przejdź do zakładki Zaawansowane i w polu Ogólne odznacz polecenie Korzystaj z akceleracji sprzętowej, jeśli jest dostępna.
Sprawdź jeszcze czy przeglądarka nie ma zainstalowanych niepotrzebnych dodatków.
Szczerze, jeżeli chodzi o przeglądarki to dla mnie Opera lepiej chodzi od firefoxa i chrome.
Jeżeli wszystko lepiej chodzi na Operze to powinieneś wytłumaczyć to klientowi.
Re: Firefox -problem z youtube
da Google Adsense [BOT] • 12 gennaio 2018, 12:44