• Bios ustawienia "Status Register"

Правила форуму:Натисніть тут для перегляду правил форуму

1. Назва теми повинна містити короткий опис проблеми.
  2. Тема повідомлення має містити розгорнутий опис проблеми та питання.
  3. Забороняється публікувати вкладення з повною документацією або файлами БІОС, а також посилатися на будь-які сторонні веб-сайти, на яких розміщені такі файли. Дозволяється публікувати лише невелику частину документації (до однієї сторінки на пост).
  4. Ви можете описати лише одну проблему на тему. Для кожної іншої проблеми слід відкривати нову тему.
  5. Тут суворо заборонено вимагати будь-яку документацію чи файли БІОС. Для таких запитів використовуйте підфорум ЗАПИТ НА ДОКУМЕНТАЦІЮ/БІОС.
Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).

#1 Bios ustawienia "Status Register"

daro19862 24 Квітня 2016, 12:08
Witam
Programuje kość GD25Q64 programatorem TL866 po wczytaniu pliku BIN w zakładce "config" mam wszystko odznaczone:
Зображення
Podczas programowania wyskakuje błąd przy weryfikacji:
Зображення
Błąd wyskakuje zawsze jak jest odznaczony "QE = 1 S9 Quad Enable"
Wczytałem "status register" po zaprogramowaniu kości i mam zaznaczone tylko "QE = 1 S9 Quad Enable"
Зображення
Jak powinno się programować taką kość?

Re: Bios ustawienia "Status Register"

Google Adsense [BOT] 24 Квітня 2016, 12:08

#2 Re: Bios ustawienia "Status Register"

inventco 26 Січня 2018, 10:38
Podpinam się pod ww temat.
Mam to samo z kostkami 25Q64 25Q128
Jak zaznaczę bit Q9 programowanie ok. Jak nie zaznaczę wywala, że jest różnica powinno być 00 a jest 02 HEX oczywiście.

#4 Re: Bios ustawienia "Status Register"

inventco 27 Січня 2018, 10:55
Yes but i have the same trouble with:
Winbond 25Q128FV
Winbond 25Q64BF
Winbond 25Q128BV

as the trouble occured yesterday i had to make a solution and put 25B64BV memory (i do not know producer) instead of 25Q64 and its programmed succesfully and laptop working.

As for 25Q64 if i by hand mark bit Q9 and then i flash memory i have success but laptop not working at all.
And ive checked 2 different programmers MiniPro on two different computers (software version 6.6)

Now i think that i should try with different type of memory as Vogelek23 said but wchich one ? i've tryied all sugested by programmer software still no positive result.

Mark

#5 Re: Bios ustawienia "Status Register"

czaki00 6 Лютого 2018, 11:42
Można ten błąd zignorować, dla pewności robię zawsze samodzielna weryfikacje :mrgreen: mianowicie po błędzie czytam i zapisuje zawartość kostki i porównuje w HxD z plikiem źródłowym. Jeszcze mi się nie zdarzyło żeby oba pliki się różniły.

Re: Bios ustawienia "Status Register"

Google Adsense [BOT] 6 Лютого 2018, 11:42
Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей