• Pozdrawiam i przedstawiam się

Forumsregeln:Die Forumsregeln lesen

1. W tym dziale można się przedstawić, a także opisać, czym się zajmujemy, jakie jest nasze hobby itd.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, które jednoznacznie identyfikują osobę/firmę, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

#1 Pozdrawiam i przedstawiam się

von wazbig 2 März 2018, 14:22
Witam wszystkich!
Forum śledzę już od jakiegoś czasu, próbując nauczyć się czegoś nowego, zwłaszcza w dziedzinie naprawy płyt głównych co traktuję jako hobby. W elektronice wszelkiego typu dłubię odkąd pamiętam :)
Dotychczas nie odzywałem się, gdyż zajmowałem się głównie naprawami peryferiów komputerowych. Na forum mogę co najwyżej pytać o porady.
Pozdrawiam,
Zbigniew

Re: Pozdrawiam i przedstawiam się

von Google Adsense [BOT] 2 März 2018, 14:22

#2 Re: Pozdrawiam i przedstawiam się

von Vogelek23 2 März 2018, 17:21
Witam Cię serdecznie w naszych skromnych progach, Zbyszku. Mam nadzieję, że z pomocą forum już niedługo będziesz aktywnie uczestniczył w wymianie doświadczeń i poszerzał swoje horyzonty w tej pięknej dziedzinie nauki, jaką jest elektronika :) W przypadku jakichkolwiek pytań odnośnie funkcjonowania forum, możesz zwracać się bezpośrednio do mnie poprzez system Prywatnych Wiadomości.

Pozdrowienia,
Łukasz

Re: Pozdrawiam i przedstawiam się

von Google Adsense [BOT] 2 März 2018, 17:21