• Podgrzewacz-preheater jaki kupić?

Правила форуму:Натисніть тут для перегляду правил форуму

1. Назва теми повинна містити короткий опис проблеми.
  2. Тема повідомлення має містити розгорнутий опис проблеми та питання.
  3. Забороняється публікувати вкладення з повною документацією або файлами БІОС, а також посилатися на будь-які сторонні веб-сайти, на яких розміщені такі файли. Дозволяється публікувати лише невелику частину документації (до однієї сторінки на пост).
  4. Ви можете описати лише одну проблему на тему. Для кожної іншої проблеми слід відкривати нову тему.
  5. Тут суворо заборонено вимагати будь-яку документацію чи файли БІОС. Для таких запитів використовуйте підфорум ЗАПИТ НА ДОКУМЕНТАЦІЮ/БІОС.

#1 Podgrzewacz-preheater jaki kupić?

Tomasz1979 5 Червня 2018, 10:31
Witam,zamierzam kupić preheater do dużych płyt pcb,głownie pod reballing (laptop,tv) jaki polecacie sprawdzony?no i oczywiście w rozsądnej cenie

Re: Podgrzewacz-preheater jaki kupić?

Google Adsense [BOT] 5 Червня 2018, 10:31

#2 Re: Podgrzewacz-preheater jaki kupić?

Usunięty Użytkownik 402 6 Червня 2018, 18:28
Jak do BGA to kup stację, a nie sam podgrzewacz.

#3 Re: Podgrzewacz-preheater jaki kupić?

Tomasz1979 6 Червня 2018, 18:56
Myślałem o czymś takim AOYUE 883 PREHEATER, STACJA PODGRZEWAJĄCA
Kolbę hotair posiadam, tylko brakuje mi uchwytu.
Potrzebuję wymienić układ na płycie od TV więc powierzchnia robocza najlepiej aby była większa

A może masz jakąś sprawdzoną?

#4 Re: Podgrzewacz-preheater jaki kupić?  [РІШЕНО]

Usunięty Użytkownik 402 7 Червня 2018, 21:11
Achi ir6000 lub podobna powinna ci wystarczyć. To takie niemal połączenie tego co chcesz kupić z górnym podgrzewaczem.
Masz tu przynajmniej stabilny strumień ciepła i niczego nie popsujesz.

#5 Re: Podgrzewacz-preheater jaki kupić?

Tomasz1979 7 Червня 2018, 21:31
Dzięki wielkie za udzielenie informacji, widziałem ofertę tej stacji na popularnym serwisie internetowym. Teraz przybliżyło mnie to bardziej do podjęcia decyzji kupna tej właśnie stacji.

Re: Podgrzewacz-preheater jaki kupić?

Google Adsense [BOT] 7 Червня 2018, 21:31

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей