• Nie widać plików zrzuconych na innym Windows

This topic is marked as ARCHIVAL. Please only reply if your message contains the solution (Terms and Conditions p. 12.1).

#1 Nie widać plików zrzuconych na innym Windows

by inereusz 9 June 2018, 08:25
Witam, uszkodził się dysk odzyskałem dane zapisałem na komputerze z Windowsem 10 podłączyłem nowy dysk z zainstalowanym już Win 8 bing i zrzuciłem na wolną partycję odzyskane dane. Po uruchomieniu Windows 8 na właściwym komputerze widzimy zajęte dane lecz brak plików. Stosowałem chkdsk /f /r i nie pomogło.
Ma ktoś na to sposób?

Re: Nie widać plików zrzuconych na innym Windows

by Google Adsense [BOT] 9 June 2018, 08:25

#2 Re: Nie widać plików zrzuconych na innym Windows

by rager24 11 June 2018, 16:33
Spotkałem się z tym problemem kilka razy zanim zrozumiałem w czym problem. Problemem jest tutaj szybkie uruchamianie w Windowsie 8/8.1/10. Musisz usunąć spod komputera z Windowsem 10 te dane z nowego dysku, wystartować Windows 8 i wyłączyć w systemie szybkie uruchamianie. Następnie zamknąć normalnie system i dopiero wtedy wkleić z powrotem dane na dysk z Windowsem 8. Po wystartowaniu systemu wszystkie dane powinny być widoczne i wtedy możesz włączyć znowu opcję szybkiego uruchamiania.
Image

Re: Nie widać plików zrzuconych na innym Windows

by Google Adsense [BOT] 11 June 2018, 16:33
This topic is marked as ARCHIVAL. Please only reply if your message contains the solution (Terms and Conditions p. 12.1).