Правила форума: Нажмите здесь, чтобы посмотреть правила этого форума
1. W tym dziale zamieszczamy wszystko, z czego można się pośmiać - dowcipy, rysunki, zdjęcia, linki itd.
2. Pośmiać się - to nie znaczy naśmiewać się ani wyszydzać. Pamiętajmy zatem o godności drugiego człowieka.
3. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych (z tego nie da rady się pośmiać), a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
4. Staramy siem pisadź poprawnom polrzczyznom
Эта тема помечена как АРХИВНАЯ. Oтвечайте только если ваше сообщение содержит решение проблемы (Условия и Положения, c. 12.1).
#1 Amazon - to rzeczywiście niewiarygodne :-)
Ник:
Google Adsense [BOT]
Re: Amazon - to rzeczywiście niewiarygodne :-)
от Google Adsense [BOT] • 27 Август 2018, 21:11
#2 Re: Amazon - to rzeczywiście niewiarygodne :-)
Bedzie szlif pierwsza klasa.
#3 Re: Amazon - to rzeczywiście niewiarygodne :-)
Ранг:
Zasłużony dla forum
#4 Re: Amazon - to rzeczywiście niewiarygodne :-)
от
gathor •
3 Сентябрь 2018, 20:31
Vogelek23 писал(а):Poszukiwałem dziś dla znajomego szlifierki kątowej. Zajrzałem m.in. na Amazona - oto, co udało mi się znaleźć:
https://www.amazon.co.uk/Piranha-Angle- ... 00API5ACU/
Łukasz... Za taką cenę to tylko brać!
Ник:
Google Adsense [BOT]
Re: Amazon - to rzeczywiście niewiarygodne :-)
от Google Adsense [BOT] • 3 Сентябрь 2018, 20:31
Эта тема помечена как АРХИВНАЯ. Oтвечайте только если ваше сообщение содержит решение проблемы (Условия и Положения, c. 12.1).