• Testy nowego layoutu - strona wyników wyszukiwania

Forum rules:Click here to view the forum rules

1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

#21 Re: Testy nowego layoutu - strona wyników wyszukiwania

by amorphe 5 October 2018, 16:10
Panel użytkownika -> Grupy.
Jest tam informacja , że domyślnie trafię do specyficznej grupy - tylko jaka to grupa ?

Poniżej mam info, że należę do ... (klan ninja ? :D ) i że grupy specjalne są zarządzane przez administratora.
Skoro tak, to przycisk wyboru na końcu jest raczej zbędny (skoro jest i tak nieaktywny)

Image

To takie moje spostrzeżenie.

Re: Re: Testy nowego layoutu - strona wyników wyszukiwania

by Google Adsense [BOT] 5 October 2018, 16:10

#22 Re: Testy nowego layoutu - strona wyników wyszukiwania

by Vogelek23 5 October 2018, 19:13
amorphe wrote:Poniżej mam info, że należę do ... (klan ninja ? :D ) i że grupy specjalne są zarządzane przez administratora.
Proszę o sprawdzenie, czy teraz jest w porządku - klan ninja powinien odkryć swój kolor ;)

EDIT: Przy okazji zmieniłem opis w bloku informacyjnym dla zakładki "Zarządzaj grupami" - był taki sam, jak dla zakładki "Członkostwa". W przypadku, gdy użytkownik jest liderem jakiejkolwiek grupy, wyświetli mu się to:

Image

A jeśli nie, wyświetli mu się to:

Image

#24 Re: Testy nowego layoutu - strona wyników wyszukiwania

by Vogelek23 8 November 2018, 22:41
Ponieważ przez ponad miesiąc nikt nic tu nie dodał, temat zamykam - problemy, opisane w pierwszym poście (i parę innych) zostały naprawione. W razie wyłapania innych problemów, proszę otworzyć nowy wątek.

Re: Testy nowego layoutu - strona wyników wyszukiwania

by Google Adsense [BOT] 8 November 2018, 22:41