Правила форуму: Натисніть тут для перегляду правил форуму
- Назва теми повинна містити короткий опис проблеми.
- Тема повідомлення має містити розгорнутий опис проблеми та питання.
- Забороняється публікувати вкладення з повною документацією або файлами БІОС, а також посилатися на будь-які сторонні веб-сайти, на яких розміщені такі файли. Дозволяється публікувати лише невелику частину документації (до однієї сторінки на пост).
- Ви можете описати лише одну проблему на тему. Для кожної іншої проблеми слід відкривати нову тему.
- Тут суворо заборонено вимагати будь-яку документацію чи файли БІОС. Для таких запитів використовуйте підфорум ЗАПИТ НА ДОКУМЕНТАЦІЮ/БІОС.
Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).
Re: Programator BIOS
Google Adsense [BOT] • 18 Листопада 2018, 20:34
Było wiele razy na forum dużo dyskusji na ten temat ale trzeba czytać, czytać i jeszcze raz szukać w wyszukiwarce forumowej i czytać .
pierwszy-programator-t42801.html?hilit=programator%20bios
pierwszy-programator-t42801.html?hilit=programator%20bios
Sn4Q написав:tylko pytanie jakie przejściówki do niego dokupić?If you need it to flash the BIOS chips from notebooks in most cases two types of adapters are sufficient.
They are:
-SO8 150mil
-SO8 200mil
One of the most popular programmers is also RT809F, which also supports some KBC chips with special adapter.
TL866 does not have this feature.
Lesio23 написав:Używam TL866C i nie spotkałem się z kością bios której by nie zaprogramował.A jednak TL866A/CS nie programuje kości ≥256Mbit: programowanie-mx25l25635fmi-programatorem-tl866cs-odpowiednik-kosci-256mbit-t53825.html
Autor potrzebuje co najmniej programatora TL866II Plus (który to obsługuje kości do 512Mbit).
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Vogelek23 написав:Lesio23 написав:Używam TL866C i nie spotkałem się z kością bios której by nie zaprogramował.A jednak TL866A/CS nie programuje kości ≥256Mbit: programowanie-mx25l25635fmi-programatorem-tl866cs-odpowiednik-kosci-256mbit-t53825.html
Autor potrzebuje co najmniej programatora TL866II Plus (który to obsługuje kości do 512Mbit).
Faktycznie, nie potrzebowałem programować takiej kości więc nawet o tym nie wiedziałem
TL866II jest również dostępny z 10 adapterami.
Jeśli pomogłem to kliknij: POMÓGŁ
Re: Programator BIOS
Google Adsense [BOT] • 19 Листопада 2018, 10:33
Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей
_______________________________Всі права захищені. Заборонено копіювати будь-який вміст та елементи веб-сайту без дозволу.
Усі торгові марки, назви брендів, продукти чи послуги, опубліковані на цьому веб-сайті, належать їхнім законним власникам і використовувались лише в інформаційних цілях.