Forum rules: Click here to view the forum rules
- Topic title should contain the brief description of problem.
- Topic message should contain the extended description of problem and, the question.
- It is not allowed to post the attachments with complete documentations or BIOS files nor linking to any 3rd party websites hosting such files. It is only allowed to post the small portion of the documentation (up to one page per post).
- You can only describe one problem per topic. For each another problem you should open a new topic.
- It is strictly forbidden to ask for any kind of documentation or BIOS file. For such requests please use the DOCUMENTATION & BIOS/EFI REQUEST subforum.
Re: Jaki multimetr stacjonarny polecacie?
by Google Adsense [BOT] • 9 January 2019, 20:48
Długo pracowałem na UNI-T UT804. Przerobiłem też niższe modele ale ten ma najlepszą jakość do ceny. Warto podwyższyć budrzet o te 400 zł - bo "będzie Pan zadowolony". Miernik fajny, uniwersalny, automatyczny, czytelny wyświetlacz, dobry pomiar pojemności... tylko cholernie wolny. Przy próbkowaniu zasilacza sprawdzenie napięcia trwa wieczność. Oczywiście zasilanie sieciowe + bateryjne (o tym ostatnim możesz zapomnieć - 6xR14 można zbankrutować). Za to jest trwały, dużo dokładniejszy od przenośnych i zwyczajnie wygodniejszy. Ze względu jego na powolność jego wymieniłem na HMC8012 Rohde&Shwarc i jest on genialny - ale budżet musiałbyś powiększyć czterokrotnie.
Na tyle byłem zadowolony z UNI-T UT804, że zachowałem go - a nóż kiedyś się przyda...
Na tyle byłem zadowolony z UNI-T UT804, że zachowałem go - a nóż kiedyś się przyda...
Warto podwyższyć budrzet o te 400 zł - bo "będzie Pan zadowolony".
Ten UT804 podany przez Ciebie mieści się w moim budżecie 1000zł
dużo dokładniejszy od przenośnych i zwyczajnie wygodniejszy
Dokładnie, zależy mi na wygodzie, bo denerwuje mnie jak mi miernik "szwęda" się po biurku
Ze względu jego na powolność jego wymieniłem na HMC8012 Rohde&Shwarc i jest on genialny
Dla mnie obecnie to zbyt duża kwota, muszę wyposażyć jeszcze warsztat w inne pilniejsze narzędzia.
Jeśli pomogłem to kliknij: POMÓGŁ
#4 Re: Jaki multimetr stacjonarny polecacie? [SOLVED]
by Usunięty Użytkownik 1038 • 12 January 2019, 15:47
Re: Jaki multimetr stacjonarny polecacie?
by Google Adsense [BOT] • 15 January 2019, 19:35