• Karta diagnostyczna do laptopa ..

Правила форуму:Натисніть тут для перегляду правил форуму

1. Назва теми повинна містити короткий опис проблеми.
  2. Тема повідомлення має містити розгорнутий опис проблеми та питання.
  3. Забороняється публікувати вкладення з повною документацією або файлами БІОС, а також посилатися на будь-які сторонні веб-сайти, на яких розміщені такі файли. Дозволяється публікувати лише невелику частину документації (до однієї сторінки на пост).
  4. Ви можете описати лише одну проблему на тему. Для кожної іншої проблеми слід відкривати нову тему.
  5. Тут суворо заборонено вимагати будь-яку документацію чи файли БІОС. Для таких запитів використовуйте підфорум ЗАПИТ НА ДОКУМЕНТАЦІЮ/БІОС.

#1 Karta diagnostyczna do laptopa ..

29andrzej 31 Січня 2019, 09:42
Chciałbym się poradzić Was w kwestii wyboru karty diagnostycznej do laptopów i być może innych urządzeń. Co jest teraz dobrego na rynku i w przystępnej cenie. Większa liczbe urządzeń znalazlem na aliexpress. Jestem początkujący w tym temacie. Z górydziękuję za pomoc..

Re: Karta diagnostyczna do laptopa ..

Google Adsense [BOT] 31 Січня 2019, 09:42

#2 Re: Karta diagnostyczna do laptopa ..

Lesio23 31 Січня 2019, 15:36
To tak:
1. Tester slotów ram.
2. Tester socketow CPU.

#4 Re: Karta diagnostyczna do laptopa ..  [РІШЕНО]

matic 31 Січня 2019, 20:25
I have a "Debug king" diagnostic card:
Зображення
It is available on Ebay (item number: 222409270636).
But I use that card pretty rarely, because it is actually not very useful.

The RAM slot LED tester card is more useful in my opinion:
Зображення

#5 Re: Karta diagnostyczna do laptopa ..

Lesio23 31 Січня 2019, 20:46
29andrzej написав:A są np. do odczytu kodów POST biosu? Znalazłem na forum posty ale niestety są stare...
Oto kilka jakie znalazłem na chińskim allegro:
https://pl.aliexpress.com/wholesale?ini ... y=n&page=8

Według mnie jeśli zaopatrzysz się w te dwa testery o których pisałem to będzie wystarczająco. Nie ma sensu kupować tych kart diagnostycznych. Lepiej już oscyloskop kupić :D

#6 Re: Karta diagnostyczna do laptopa ..

29andrzej 31 Січня 2019, 21:20
A mógłbym prosić o przykładowe linki do tych produktów, nie mogę znaleźć na ebay.

#7 Re: Karta diagnostyczna do laptopa ..

matic 31 Січня 2019, 21:34
29andrzej написав:A mógłbym prosić o przykładowe linki do tych produktów, nie mogę znaleźć na ebay.
Search as "DDR slot tester".

For example:
DDR3 tester Ebay item number: 192149212646
DDR2, DDR3 or DDR4 tester Ebay item number: 362397980690

#8 Re: Karta diagnostyczna do laptopa ..

Lesio23 31 Січня 2019, 21:37
29andrzej написав:A mógłbym prosić o przykładowe linki do tych produktów, nie mogę znaleźć na ebay.

Na ebay nie kupowałem tego, na znanym portalu aukcyjnym w PL wpisz tester gniazda cpu, a także tester gniazd pamięci :)

#9 Re: Karta diagnostyczna do laptopa ..

29andrzej 16 Грудня 2019, 11:30
Dziękuję za pomoc

Re: Karta diagnostyczna do laptopa ..

Google Adsense [BOT] 16 Грудня 2019, 11:30

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей