Myślałem, że nic mnie już nie zaskoczy - a jednak. Po obejrzeniu https://www.youtube.com/watch?v=bympCgyNXjg (a w szczególności fragmentu od 1:26) całkowicie zmieniam swoje podejście do komputera. Teraz wreszcie powstała uniwersalna diagnoza - zbyt duża presja, zaś remedium to L4 i na spacerek lub w trybie naprawy ekspresowej - leżanka i behawiorysta komputerowy (a co, może być koci , to dla czego nie PC-towy?) .
Forum rules: Click here to view the forum rules
1. W tym dziale zamieszczamy wszystko, z czego można się pośmiać - dowcipy, rysunki, zdjęcia, linki itd.
2. Pośmiać się - to nie znaczy naśmiewać się ani wyszydzać. Pamiętajmy zatem o godności drugiego człowieka.
3. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych (z tego nie da rady się pośmiać), a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
4. Staramy siem pisadź poprawnom polrzczyznom
1. W tym dziale zamieszczamy wszystko, z czego można się pośmiać - dowcipy, rysunki, zdjęcia, linki itd.
2. Pośmiać się - to nie znaczy naśmiewać się ani wyszydzać. Pamiętajmy zatem o godności drugiego człowieka.
3. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych (z tego nie da rady się pośmiać), a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
4. Staramy siem pisadź poprawnom polrzczyznom
Re: Youtube nigdy nie zawodzi...
by Google Adsense [BOT] • 6 May 2019, 08:18
Zapewne chodzi o niecierpliwość typu "piąchą w klawiaturę" lub "z kopa w obudowę", żeby "przyszybczyć" ładowanie się systemu W takich wypadkach presja, wywarta na komputer, jest rzeczywiście ogromna - tyle, że raczej nie pomoże przejrzenie i uporządkowanie aplikacji startowych... No chyba, żeby je przejrzeć bezpośrednio na platerach dysku twardego i uporządkować śrubokrętem
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Re: Youtube nigdy nie zawodzi...
by Google Adsense [BOT] • 7 May 2019, 03:04