• Fraza w Panelu Użytkownika oraz wyniki wyszukiwania dla 0 znaków w poście

Forum rules:Click here to view the forum rules

1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

#1 Fraza w Panelu Użytkownika oraz wyniki wyszukiwania dla 0 znaków w poście

by xamledyD 21 May 2019, 13:51
Witam.

1. W Panelu Użytkownika, w zakładce Szczegóły rejestracji na karcie Profil, przy próbie zmiany dowolnej informacji bez podania aktualnego hasła wyświetla nam się "nieprzetłumaczony" komunikat:

Image

Dla poprawy odbioru komunikatu, warto odpowiednio przepisać frazę dla języków obsługiwanych na Forum.

2. Próbując wyszukać słowo kluczowe quanta, zaznaczając w Opcjach wyszukiwania wyświetlanie wyników jako posty, otrzymujemy "dziwne" wyniki dla zaznaczonej opcji Pokaż pierwsze 0 znaków w poście - porównanie poniżej:

Image

Zaznaczając opcję 0 znaków dla widoku wyników jako postów, spodziewałbym się raczej albo wyświetlenia "pustych" postów, albo przejścia automatycznie do wyświetlania wyników jako wątków. W innym przypadku opcja 0 znaków wydaje mi się zbędna. Jeśli źle myślę, to proszę o wyprowadzenie mnie z błędu.

Pozdrawiam

Re: Fraza w Panelu Użytkownika oraz wyniki wyszukiwania dla 0 znaków w poście

by Google Adsense [BOT] 21 May 2019, 13:51

#2 Re: Fraza w Panelu Użytkownika oraz wyniki wyszukiwania dla 0 znaków w poście  [SOLVED]

by Vogelek23 21 May 2019, 17:28
1. Dodałem tłumaczenie - brakowało go tylko dla języka polskiego:

Image

2. Przebudowałem menu "Pokaż X znaków w poście", usuwając bezsensowną - moim zdaniem - opcję "0 znaków" i skracając nieco listę dostępnych opcji. Tak właściwie to sam nigdy z niej nie korzystałem, więc mam nadzieję, że redukcja ilości dostępnych w tym menu opcji nie przysporzy nikomu niedogodności. Opcję "200 znaków" uczyniłem tutaj opcją domyślną.

Image

Re: Fraza w Panelu Użytkownika oraz wyniki wyszukiwania dla 0 znaków w poście  [SOLVED]

by Google Adsense [BOT] 21 May 2019, 17:28