• Zmiana w sposobie logowania do forum - nowa opcja

#1 Zmiana w sposobie logowania do forum - nowa opcja

by Vogelek23 16 June 2019, 02:31
Witam serdecznie,

W dniu dzisiejszym wprowadziłem zmianę w sposobie logowania do forum - a właściwie dodałem nową opcję. Od teraz możecie logować się do forum także za pomocą adresu e-mail, równorzędnie z dotychczasowym logowaniem za pomocą nazwy użytkownika.

Zmiana ma na celu ułatwienie logowania głównie dla osób, którym zdarza się zapomnieć nazwę użytkownika - często bowiem używamy jednego adresu e-mail przy rejestracji kont na różnych stronach internetowych, lecz ze względów bezpieczeństwa bądź ochrony prywatności używamy do rejestracji różnych "nicków". Drugim powodem wdrożenia tej zmiany jest fakt, że wszystkie duże serwisy internetowe czy społecznościowe oferują logowanie przy użyciu adresu e-mail - nie chcąc "odstawać" od tej czołówki, a także kładąc szczególny nacisk na Waszą wygodę obsługi forum, zadecydowałem o wdrożeniu powyższej modyfikacji. Mam nadzieję, że przypadnie Wam ona do gustu.

Image

Re: Zmiana w sposobie logowania do forum - nowa opcja

by Google Adsense [BOT] 16 June 2019, 02:31