• Hp 10-n120nw Problem po instalacji systemu

Questo argomento è contrassegnato come D'ARCHIVIO. Rispondi solo se il tuo messaggio contiene la soluzione (Termini e Condizioni p. 12.1).

#1 Hp 10-n120nw Problem po instalacji systemu

da michal1490 6 settembre 2019, 16:43
Witam
Dostałem dziś komputer do naprawy jak w temacie. Klient sam wykonywał przywracanie systemu z partycji recovery. I cos mu nie wyszło , później próbował zainstalować system z przy pomocy instalki win 10 i zew. napędu i podczas zresetowania już pod koniec instalacji komputer przestał wyświetlać obraz. Na stan obecny nic nie mogę zrobić :| cały czas mam czarny obraz. Prosił bym o pomoc co mogę jeszcze zrobić by naprawić komputer.

Re: Hp 10-n120nw Problem po instalacji systemu

da Google Adsense [BOT] 6 settembre 2019, 16:43

#2 Re: Hp 10-n120nw Problem po instalacji systemu

da matic 6 settembre 2019, 17:33
Hello!

Try to turn on the laptop without hard drive connected and check, if you get the picture.

#3 Re: Hp 10-n120nw Problem po instalacji systemu

da michal1490 10 settembre 2019, 13:36
Witam
NIe mam możliwości wypięcia dysku ponieważ pamięci jest lutowana na płycie głównej, jest tylko dopinany dysk dodatkowy wraz z klawiaturą.

Re: Hp 10-n120nw Problem po instalacji systemu

da Google Adsense [BOT] 10 settembre 2019, 13:36
Questo argomento è contrassegnato come D'ARCHIVIO. Rispondi solo se il tuo messaggio contiene la soluzione (Termini e Condizioni p. 12.1).