• Hity AlleDrogo...

Zasady działu:Kliknij, aby przejrzeć zasady tego działu

1. W tym dziale zamieszczamy wszystko, z czego można się pośmiać - dowcipy, rysunki, zdjęcia, linki itd.
2. Pośmiać się - to nie znaczy naśmiewać się ani wyszydzać. Pamiętajmy zatem o godności drugiego człowieka.
3. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych (z tego nie da rady się pośmiać), a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
4. Staramy siem pisadź poprawnom polrzczyznom ;)
To jest wątek ARCHIWALNY. Możesz odpowiedzieć w nim tylko wtedy, gdy Twój post zawiera rozwiązanie problemu (Regulamin forum p. 12.1).

Re: Re: Hity AlleDrogo...

przez Google Adsense [BOT] 31 stycznia 2018, 22:40

#402 Re: Hity AlleDrogo...

przez koper912 16 kwietnia 2018, 08:36
I jeszcze jeden, tym razem z branży GSM:
http://allegro.pl/samsung-s6-32gb-zloty ... 85707.html

"Telefon jest sprawny, ale sprzedajemy go jako uszkodzony, bo jest to sprzęt używany

Wykryte przez nas usterki to:

Zbity wyświetlacz LCD

Nie włącza się, grzeje się pod ładowarką..."

#403 Re: Hity AlleDrogo...

przez Vogelek23 16 kwietnia 2018, 10:30
koper912 napisał(a):"Telefon jest sprawny, ale sprzedajemy go jako uszkodzony, bo jest to sprzęt używany

Wykryte przez nas usterki to:

Zbity wyświetlacz LCD

Nie włącza się, grzeje się pod ładowarką..."
Ja prdl... Gość mi tym tekstem zawiesił system :lol: :lol: :lol:

#404 Re: Hity AlleDrogo...

przez Usunięty Użytkownik 402 16 kwietnia 2018, 19:51
Ja tam od nich kupiłem niedawno jedną sztukę i była zgodna z opisem.

#406 Re: Hity AlleDrogo...

przez DjDave 24 stycznia 2020, 12:23
Numer aukcji: 4901211957. Sprzedawca z tego co widzę więcej brudnych, używanych części sprzedaje jako nowe.
Obrazek

Re: Hity AlleDrogo...

przez Google Adsense [BOT] 24 stycznia 2020, 12:23
To jest wątek ARCHIWALNY. Możesz odpowiedzieć w nim tylko wtedy, gdy Twój post zawiera rozwiązanie problemu (Regulamin forum p. 12.1).