Правила форуму: Натисніть тут для перегляду правил форуму
- Назва теми повинна містити короткий опис проблеми.
- Тема повідомлення має містити розгорнутий опис проблеми та питання.
- Забороняється публікувати вкладення з повною документацією або файлами БІОС, а також посилатися на будь-які сторонні веб-сайти, на яких розміщені такі файли. Дозволяється публікувати лише невелику частину документації (до однієї сторінки на пост).
- Ви можете описати лише одну проблему на тему. Для кожної іншої проблеми слід відкривати нову тему.
- Тут суворо заборонено вимагати будь-яку документацію чи файли БІОС. Для таких запитів використовуйте підфорум ЗАПИТ НА ДОКУМЕНТАЦІЮ/БІОС.
Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).
Re: Wymiana APU Ps4 na scootle ir6000 jaki profil?
Google Adsense [BOT] • 31 Жовтня 2019, 06:29
Dwie takie same stacje będą miały inne profile i a grzałki bezwładność. Wszystko zależy od różnych warunków. Nawet od tego czy masz stałą temperaturę w pomieszczeniu. Do lutowania układów na grubych płytach musi być stacja porządnie skalibrowana dokładnym termometrem zewnętrznym i na tej podstawie utworzyć należy profil do lutowania bezołowiowego. Ja swoją przerobiłem (mostkuje się sterownik PC410 żeby sterował również dołem) i zainstalowałem lepsze termopary. Dolna termopara u mnie dotyka płyty od spodu. Na nic się zda profil z innej stacji bo u ciebie będzie inaczej działał. Bardzo ważne jest wypoziomowanie podgrzewacza i stolika z uchwytami ponieważ jak będzie jakikolwiek mały ukos to nawet przy prawidłowym profilu będą kłopoty przy stawianiu układów BGA. górny promiennik należy przeprowadzić auto kalibrację i powinien znajdować się po opuszczeniu 2 cm nad układem tak jak jest to w instrukcji. Ja o dziwo musiałem skrócić sztycę. Dużo musiałem zrobić przeróbek łącznie z wymianą nowych lepszych wentylatorów żeby to ustrojstwo działało tak jak powinno.
Tutaj masz lekturę z potrzebną wiedzą: nowy-soft-dla-achi-scotle-ly-bauer-itp-t30366-20.html?hilit=ir%206000
Tutaj masz lekturę z potrzebną wiedzą: nowy-soft-dla-achi-scotle-ly-bauer-itp-t30366-20.html?hilit=ir%206000
Re: Wymiana APU Ps4 na scootle ir6000 jaki profil?
Google Adsense [BOT] • 31 Жовтня 2019, 10:24
Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
_______________________________Всі права захищені. Заборонено копіювати будь-який вміст та елементи веб-сайту без дозволу.
Усі торгові марки, назви брендів, продукти чи послуги, опубліковані на цьому веб-сайті, належать їхнім законним власникам і використовувались лише в інформаційних цілях.