Witam, na wstępie przepraszam za laickie pytanie, ale uczciwie powiem że z platformą z jabłkiem mam praktycznie 0 doświadczenie (musi być ten pierwszy raz) . Trafił mi się IPad i klient poprosił abym zresetował go do ustawień fabrycznych, ponieważ zaczął wolno chodzić i niektóre aplikacje się wieszają.
Mam pin to tabletu ale niestety nie mam hasła do appleId.
Mam w związku z tym pytanie jak, najprostszym sposobem, wytłumaczone "łopatologicznie" zresetować to cholerstwo do ustawień fabrycznych.
Jakoś tak mam wrażenie że ta platforma jest dziwna, może dlatego że praktycznie nie miałem z nią do czynienia i starałem się ją omijać szerokim łukiem.
Czy jak wykonam wylogowanie z Icloud na tablecie usuwając wszystkie dane, to czy będę mógł wykonać reset bez tego hasła z ustawień tableta, czy poprosi mnie o hasło aby móc to wylogować ?
Czy jest jakaś metoda serwisowa coś jak w androidzie ?
z góry dzięki za wyrozumiałość i za radę
Mam pin to tabletu ale niestety nie mam hasła do appleId.
Mam w związku z tym pytanie jak, najprostszym sposobem, wytłumaczone "łopatologicznie" zresetować to cholerstwo do ustawień fabrycznych.
Jakoś tak mam wrażenie że ta platforma jest dziwna, może dlatego że praktycznie nie miałem z nią do czynienia i starałem się ją omijać szerokim łukiem.
Czy jak wykonam wylogowanie z Icloud na tablecie usuwając wszystkie dane, to czy będę mógł wykonać reset bez tego hasła z ustawień tableta, czy poprosi mnie o hasło aby móc to wylogować ?
Czy jest jakaś metoda serwisowa coś jak w androidzie ?
z góry dzięki za wyrozumiałość i za radę