UWAGA! Przeczytaj zasady tego wątku!
-----------
Notatka moderacyjna:
Post edytowany - niektóre z poniższych odpowiedzi mogą nawiązywać do treści, których nie ma już w tym poście.
- Jeśli linkowane tutaj posty/tematy są sprzeczne z regulaminem forum Elektroda.pl, należy je obligatoryjnie raportować na tamtym forum zaraz po opublikowaniu posta. Zapis ten dotyczy wyłącznie użytkowników, którzy w momencie linkowania posta/wątku mają czynne konto na forum Elektroda.pl.
- Z uwagi na możliwość usunięcia lub przeniesienia posta/tematu przez moderatorów forum Elektroda.pl (np. na skutek raportu), należy wkleić zrzut ekranowy interesującego nas fragmentu dyskusji (oczywiście zgodnie z instrukcją: viewtopic.php?f=129&t=15277).
- W przypadku braku konta, o którym mowa w p. 1, należy podać w treści posta informację o tym fakcie, w postaci przykładowego dopisku: "Nie mogę zaraportować" lub "Nie mam konta na Elektrodzie". Ułatwi to nieco pracę tamtejszym moderatorom oraz nie będzie prowokowało ich komentarzy w tym wątku (prócz tych wesołych ).
- Powyższe zasady wchodzą w życie z dniem 5 maja 2012 roku.
-----------
Notatka moderacyjna:
Post edytowany - niektóre z poniższych odpowiedzi mogą nawiązywać do treści, których nie ma już w tym poście.
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.