• Programowanie kości niskonapięciowej.

Эта тема помечена как АРХИВНАЯ. Oтвечайте только если ваше сообщение содержит решение проблемы (Условия и Положения, c. 12.1).

#1 Programowanie kości niskonapięciowej.

от Milosz 1 Апрель 2020, 19:16
Cześć wszystkim,

Jestem tu nowy, ale od jakiegoś czasu zacząłem przeglądać forum.
Potrzebuję Waszej małej pomocy odnośnie zaprogramowania kości 25Q64FWSIQ. Zauważyłem, że nie można jej wylutowac i wgrać normalnie wsadu, ponieważ po wlutowaniu układu laptop jest trupem. Mało tego, po zczytaniu oryginalnego wsadu i zaprogramowaniu go na tej samej kości też laptop nie odpala. Czy te winbondy posiadają jakieś zabezpieczenia?
Będę bardzo wdzięczny za każdą pomoc kogoś mądrzejszego.

Re: Programowanie kości niskonapięciowej.

от Google Adsense [BOT] 1 Апрель 2020, 19:16

#2 Re: Programowanie kości niskonapięciowej.

от Vogelek23 2 Апрель 2020, 11:04
Jakiego programatora używasz?

#3 Re: Programowanie kości niskonapięciowej.

от Milosz 2 Апрель 2020, 11:12
Używam revelproga oraz programowałem też na beeprog2 u znajomego z tym samym efektem. Fabrycznie nowa kość zaprogramowana pierwszy raz działa bez problemu, natomiast te z wylutu po ponownym zaprogramowaniu są trupami.

Re: Programowanie kości niskonapięciowej.

от Google Adsense [BOT] 2 Апрель 2020, 11:12
Эта тема помечена как АРХИВНАЯ. Oтвечайте только если ваше сообщение содержит решение проблемы (Условия и Положения, c. 12.1).