Witajcie,
Mam przed sobą tablet Asus K00A (ME302C). Ma on jakiś problem z uruchomieniem systemu. Mianowicie wygląda to tak:
I tak w nieskończoność.
Stało się to podobno po próbie przywrócenia androida do ustawień fabrycznych.
Próbowałem już:
- ustawień fabrycznych
- odłączania baterii
- instalacji na nowo systemu (tutaj tak jakby przebrnął przez czyszczenie partycji i restart po czym pętla).
Może wiecie jak rozwiązać ten problem?
-=DODANO=-
Sam sobie wymyślił problem i sam sobie wymyślił rozwiązanie
1. Należy pobrać firmware w formacie RAW - przykładowo stąd: xxxxxxxxxxx
2. Kartę pamięci sformatować na FAT i skpopiowac na nią pobrany plik RAW
3. Dalej postępować tak jak przy wgrywaniu oficjalnego pliku ZIP. Włóż kartę do urządzenia, uruchom tablet kombinacją klawiszy VOLUP+POWER. Klawiszami głośności zejdź do pozycji SD DOWNLOAD i potwierdź przyciskiem POWER.
Chwilę potrwało sprawdzanie sum kontrolnych i instalowanie oprogramowania ale w moim przypadku opłacało się czekać
Mam przed sobą tablet Asus K00A (ME302C). Ma on jakiś problem z uruchomieniem systemu. Mianowicie wygląda to tak:
I tak w nieskończoność.
Stało się to podobno po próbie przywrócenia androida do ustawień fabrycznych.
Próbowałem już:
- ustawień fabrycznych
- odłączania baterii
- instalacji na nowo systemu (tutaj tak jakby przebrnął przez czyszczenie partycji i restart po czym pętla).
Może wiecie jak rozwiązać ten problem?
-=DODANO=-
Sam sobie wymyślił problem i sam sobie wymyślił rozwiązanie
1. Należy pobrać firmware w formacie RAW - przykładowo stąd: xxxxxxxxxxx
2. Kartę pamięci sformatować na FAT i skpopiowac na nią pobrany plik RAW
3. Dalej postępować tak jak przy wgrywaniu oficjalnego pliku ZIP. Włóż kartę do urządzenia, uruchom tablet kombinacją klawiszy VOLUP+POWER. Klawiszami głośności zejdź do pozycji SD DOWNLOAD i potwierdź przyciskiem POWER.
Chwilę potrwało sprawdzanie sum kontrolnych i instalowanie oprogramowania ale w moim przypadku opłacało się czekać