• Hp pavilion X360 zbyta matryca i dotyk- dobranie komponentów

Правила форуму:Натисніть тут для перегляду правил форуму

1. Назва теми повинна містити короткий опис проблеми.
  2. Тема повідомлення має містити розгорнутий опис проблеми та питання.
  3. Забороняється публікувати вкладення з повною документацією або файлами БІОС, а також посилатися на будь-які сторонні веб-сайти, на яких розміщені такі файли. Дозволяється публікувати лише невелику частину документації (до однієї сторінки на пост).
  4. Ви можете описати лише одну проблему на тему. Для кожної іншої проблеми слід відкривати нову тему.
  5. Тут суворо заборонено вимагати будь-яку документацію чи файли БІОС. Для таких запитів використовуйте підфорум ЗАПИТ НА ДОКУМЕНТАЦІЮ/БІОС.
Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).

#1 Hp pavilion X360 zbyta matryca i dotyk- dobranie komponentów

volkmen 29 Травня 2020, 23:57
Witam

tak jak w temacie zbita matryca i oczywiście dotyk. Naprawa oczywista tylko że problem z częściami.
model dokładnie taki
https://support.hp.com/us-en/product/hp ... /c05377414

Problem taki że mam matową matrycę a była błyszcząca. Model matrycy co była montowana w laptopie to
InnoLux Model: N156HCE-EAA
a matowa to
SAMSUNG LTN156HL07 piny wszystko się zgadza a na tej matowej mam brak obrazu a jest podświetlenie, na zewnętrznym ekranie obraz jest. Czyli walnięta matryca.

Więc stwierdziłem że zamontuję cały set, bo matrycę trzeba kleić i dotyk z ramką.
znalazłem to tylko na allegro
https://allegro.pl/oferta/matryca-digit ... 8802199745

czy to będzie pasować? ja mam moduł dotyku na górze a tu jest na dole. Wymieniłbym to wraz z tą taśmą to matrycy będzie szybciej. Obecnie nie mam rozkręconego kadłubka. Czy ktoś z was montował takie coś? czy to będzie pasować? Jedynie czym się róźni to literami tu jest CR a ja mam BK i sposobem mocowania według zdjęc. Natomiast czy do płyty głównej idzie ten samo?

Re: Hp pavilion X360 zbyta matryca i dotyk- dobranie komponentów

Google Adsense [BOT] 29 Травня 2020, 23:57

#2 Re: Hp pavilion X360 zbyta matryca i dotyk- dobranie komponentów

rager24 30 Травня 2020, 11:07
Przecież już na pierwszy rzut oka widać, że ten ekran do 15-CR ma inny kształt szyby.
Według service manual pasują tu tylko dwa ekrany:
FHD HP P/N 862643-001
HD HP P/N 862644-001
Tylko takie ekrany możesz w tym komputerze zamontować.

У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

#3 Re: Hp pavilion X360 zbyta matryca i dotyk- dobranie komponentów

volkmen 30 Травня 2020, 12:46
Czyli co matowej matrycy nie da rady w nim zamonontowac?

Re: Hp pavilion X360 zbyta matryca i dotyk- dobranie komponentów

Google Adsense [BOT] 30 Травня 2020, 12:46
Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей