• YOGA 3 PRO, kondensator.

Правила форуму:Натисніть тут для перегляду правил форуму

1. Назва теми повинна містити короткий опис проблеми.
  2. Тема повідомлення має містити розгорнутий опис проблеми та питання.
  3. Забороняється публікувати вкладення з повною документацією або файлами БІОС, а також посилатися на будь-які сторонні веб-сайти, на яких розміщені такі файли. Дозволяється публікувати лише невелику частину документації (до однієї сторінки на пост).
  4. Ви можете описати лише одну проблему на тему. Для кожної іншої проблеми слід відкривати нову тему.
  5. Тут суворо заборонено вимагати будь-яку документацію чи файли БІОС. Для таких запитів використовуйте підфорум ЗАПИТ НА ДОКУМЕНТАЦІЮ/БІОС.
Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).

#1 YOGA 3 PRO, kondensator.

ppgg1 11 Червня 2020, 20:29
Można gdzieś kupić sam kondensator o oznaczeniu 220U_B2_6.3VM_R35M, wycinek schematu poniżej. ...czy tylko odzysk z uszkodzonej płyty od tego modelu? Pytam bo płyty uszkodzone są dość drogie.

Зображення

Re: YOGA 3 PRO, kondensator.

Google Adsense [BOT] 11 Червня 2020, 20:29

#2 Re: YOGA 3 PRO, kondensator.

matic 11 Червня 2020, 21:31
ppgg1 написав:Można gdzieś kupić sam kondensator o oznaczeniu 220U_B2_6.3VM_R35M, wycinek schematu poniżej.
Hello!
Yes, it is possible to buy such capacitor of course.
It is a "Polymer SMD Aluminium electrolytic capacitor."
Value of this capacitor is 220µF/6,3V.

Such capacitors are available on Farnell for example. Farnell order code: 2354787
Check, if the physical dimensions of this capacitor fits.

If you have any laptop scrap boards you may also find such a capacitor on many boards (not only from Lenovo laptops).

#3 Re: YOGA 3 PRO, kondensator.

ppgg1 12 Червня 2020, 10:19
Dzięki za zainteresowanie tematem. Ten kondensator na Farnell jest w innej obudowie, mój wygląda jak na zdjęciu poniżej. Mam troszkę złomu ale takiego nie mogę znaleźć. Będę wdzięczny za parę modeli tanich/starszych płyt na których ten kondensator występował.
Зображення
Зображення

#4 Re: YOGA 3 PRO, kondensator.

matic 12 Червня 2020, 10:54
ppgg1 написав:Ten kondensator na Farnell jest w innej obudowie, mój wygląda jak na zdjęciu poniżej.
Okay, in this case the type of this capacitor is a "Tantalum polymer capacitor."

Suitable capacitor is available on many sites. For example on TME. Order number: T520B227M006ATE025
I think this one should be of the right physical dimensions.

ppgg1 написав:Będę wdzięczny za parę modeli tanich/starszych płyt na których ten kondensator występował.
Such a capacitor is not that common on old boards, but it might be found anyway. Specify the markings of your scrap boards and I can check, if appears on any of your boards.

#5 Re: YOGA 3 PRO, kondensator.

ppgg1 7 Липня 2020, 22:56
Can I replace this capacitor model below? As for the dimension, it is a bit larger but it should fit.

Typ: 6TPE220MAP POSCAP
Pojemność: 220uF
Napięcie: 6,3V
ESR: 25mohm
Obudowa: SMD D2E
Wymiary obudowy LxWxH: 7,3mmx4,3mmx1,8mm
Producent: Sanyo
Зображення

#6 Re: YOGA 3 PRO, kondensator.

Vogelek23 7 Липня 2020, 23:10
ppgg1 написав:Can I replace this capacitor model below? As for the dimension, it is a bit larger but it should fit.
Nie będzie pasował, bo jest za duży. Ten będzie w sam raz: https://pl.rs-online.com/web/p/kondensa ... e/8603868/. Lub ten (można zamówić 5 sztuk minimum): https://pl.rs-online.com/web/p/kondensa ... e/7955960/ (nie patrz na zdjęcie w sklepie, wielkość tego kondensatora jest odpowiednia - obudowa B2).

#7 Re: YOGA 3 PRO, kondensator.

ppgg1 8 Липня 2020, 09:49
Dzięki za odpowiedź, troszkę się pośpieszyłem i zamówiłem.... Zauważyłem że jest większy (są podane wymiary), po dokładnym przemierzeni laminatu suwmiarką stwierdziłem że się raczej zmieści, co prawda rozstaw pól lutowniczych jest inny ale ścieżki są szerokie, po "przyskrobaniu" solderMaski (poszerzeniu pól lutowniczych) powinien się wlutować. ....rozumiem że parametry są odpowiednie i będzie działało?

#8 Re: YOGA 3 PRO, kondensator.

matic 8 Липня 2020, 13:23
ppgg1 написав:rozumiem że parametry są odpowiednie i będzie działało?
Yes, the electrical characteristics are suitable.

Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей