This topic is marked as ARCHIVAL. Please only reply if your message contains the solution (Terms and Conditions p. 12.1).
Re: Jakiej marki termopady są w GPU?
by Google Adsense [BOT] • 25 July 2020, 21:36
Obawiam się, że z takim pytaniem musisz zwrócić się do producenta karty grafiki. Mam jednak podstawy sądzić, że nawet jeśli otrzymasz odpowiedź, to i tak nic Ci to nie da, bo zwykle tego typu "elementy montażowe" są dostarczane na zamówienie przez firmy, które nie sprzedają tych samych produktów na rynek ogólny, bądź jeśli nawet sprzedają, to pod inną marką i oznaczeniami.
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Dziękuję za odp. Generalnie mam taki problem że w RTX 2080S Aorus wydmuchane zostały termopady kompresorem na pamięciach. Zamontowałem o grubości 1mm ale temp GPU były wysokie 83 stopnie i zbijało zegary karty graficznej. Termopad dałem Gelida GP ECTREEM 12W, po zdjęciu radiatora zrobił się jakby wysuszony. Pytanie czy przez to że był za gruby tak się stało z nim czy taki beznadziejny. ? Jaka ewentualnie markę wybrać. Co do grubości w szczelinę nie wejdzie karta kredytowa. Stare laminowane prawko już tak
Re: Jakiej marki termopady są w GPU?
by Google Adsense [BOT] • 26 July 2020, 07:41
This topic is marked as ARCHIVAL. Please only reply if your message contains the solution (Terms and Conditions p. 12.1).