• Tworzenie wsadu biosu

#1 Tworzenie wsadu biosu

от Kamar15 31 Июль 2020, 21:09
Witam
Chcę utworzyć wsad biosu, korzystam z poradnika tutorial-jak-rozpakowac-bios-phoenix-a-fl1-fl2-t4956.html za pomocą UniwersalExtractor'a wyciągnąłem pliki z rozszerzeniami FL1 i FL2, następnym punktem jest Rozpakować pliki za pomocą programu e_bcpvpw.exe, w ogóle nie rozumiem tego polecenia, jak mam to zrobić? Pytanie może i głupie ale jestem totalnie początkujący i proszę o wyrozumiałość

Re: Tworzenie wsadu biosu

от Google Adsense [BOT] 31 Июль 2020, 21:09

#2 Re: Tworzenie wsadu biosu  [РЕШЕНО]

от Vogelek23 1 Август 2020, 03:17
Kamar15 писал(а):Rozpakować pliki za pomocą programu e_bcpvpw.exe, w ogóle nie rozumiem tego polecenia, jak mam to zrobić?
W instrukcji masz w tagu CODE podaną komendę, którą masz wpisać w wierszu poleceń/terminalu, aby program e_bcpvpw.exe utworzył plik z rozszerzeniem ROM.

Kamar15 писал(а):Pytanie może i głupie ale jestem totalnie początkujący i proszę o wyrozumiałość
Wyrozumiałość jest tam, gdzie jest choćby podstawowa wiedza. To jakby skakać z 10-metrowej trampoliny, gdy jeszcze nigdy nie pływałeś w wodzie. To duży błąd, bo w taki sposób nic się nie nauczysz. Jeśli chcesz być w tym dobry, chcesz się nauczyć - zacznij od podstaw, a nie od d*** strony ;)

Re: Tworzenie wsadu biosu  [РЕШЕНО]

от Google Adsense [BOT] 1 Август 2020, 03:17