• Znikające punkty za pobranie schematu, a miało być free ?

Zasady działu:Kliknij, aby przejrzeć zasady tego działu

1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

#1 Znikające punkty za pobranie schematu, a miało być free ?

przez Rufio 2 kwietnia 2011, 00:57
Czy ja czegoś nie doczytałem, bo na stronie głównej było napisane wyraźnie, że od północy miał być otwarty system Download dla wszystkich... System punktowy miał zostać wyłączony dla pobierania, aby użytkownicy nie tracili punktów za ściąganie schematów...

Licząc że wszystko zostało uruchomione pobrałem jeden ze schematów, a i tak 10 pkt. ubyło z moich punktów :evil:

No chyba ze zostałem ofiarą prima aprilis na 1 kwietnia :oops:

pzdr
Rufio

Re: Znikające punkty za pobranie schematu, a miało być free ?

przez Google Adsense [BOT] 2 kwietnia 2011, 00:57

#2 Re: Znikające punkty za pobranie schematu, a miało być free

przez Macpod 2 kwietnia 2011, 09:55
Niestety był to żart na 1 kwietnia.
Na stronie można zaobserwować:
"***** ŻART PRIMAAPRILISOWY - UWALNIAMY SCHEMATY LAPTOPÓW! *****

:) Pragnę poinformować, że wczorajsze ogłoszenie było misternie uknutym żartem primaaprilisowym :)
;) Wszyscy wiemy, jaką mieliśmy wczoraj datę, zatem mam nadzieję, że potraktowaliście to ogłoszenie z przymrużeniem oka ;)"

#3 Re: Znikające punkty za pobranie schematu, a miało być free   [ROZWIĄZANY]

przez Vogelek23 3 kwietnia 2011, 20:37
Rufio napisał(a):Licząc że wszystko zostało uruchomione pobrałem jeden ze schematów, a i tak 10 pkt. ubyło z moich punktów

10 punktów zostało Koledze "oddane", zgodnie z treścią tego posta: viewtopic.php?p=24576#p24576
Temat zamykam.

Re: Znikające punkty za pobranie schematu, a miało być free   [ROZWIĄZANY]

przez Google Adsense [BOT] 3 kwietnia 2011, 20:37