Zasady działu: Kliknij, aby przejrzeć zasady tego działu
To jest wątek ARCHIWALNY. Możesz odpowiedzieć w nim tylko wtedy, gdy Twój post zawiera rozwiązanie problemu (Regulamin forum p. 12.1).
Re: [SZUKAM WSADU BIOS] Dell E5550 płyta LA-A911P z jednym układem UC2 szukam wsadu bios
przez Google Adsense [BOT] • 21 grudnia 2020, 09:43
#5 [SZUKAM WSADU BIOS] Re: Dell E5550 płyta LA-A911P z jednym układem UC2 szukam wsadu bios
przez Vogelek23 • 22 grudnia 2020, 00:38
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
#7 [SZUKAM WSADU BIOS] Re: Dell E5550 płyta LA-A911P z jednym układem UC2 szukam wsadu bios
przez jendrasso • 23 grudnia 2020, 14:49
dziękuję, zanim jednak pobiorę wsad i zaprogramuję nim bios, chciałbym zapytać czy masz pomysł na to, co zrobić w sytuacji gdy nie mam możliwości zgrania oryginalnego ME Region ? Płytę dostałem z pustym układem
EDIT:
Pobrałem wsad od Ciebie ale jak się można było spodziewać, bez oryginalnego ME Region płyta uruchamia się z wentylatorem na maksymalnych obrotach i po 10 sekundach wszystko gaśnie.
Na płycie jest jeszcze pod oznaczeniem UV9 układ winbond 25X10CLNIG, zgrałem z niego wsad i jakieś informacje są tam zawarte, czy może się to do czegoś przydać?
EDIT:
Pobrałem wsad od Ciebie ale jak się można było spodziewać, bez oryginalnego ME Region płyta uruchamia się z wentylatorem na maksymalnych obrotach i po 10 sekundach wszystko gaśnie.
Na płycie jest jeszcze pod oznaczeniem UV9 układ winbond 25X10CLNIG, zgrałem z niego wsad i jakieś informacje są tam zawarte, czy może się to do czegoś przydać?
#8 [SZUKAM WSADU BIOS] Re: Dell E5550 płyta LA-A911P z jednym układem UC2 szukam wsadu bios
przez matic • 24 grudnia 2020, 18:33
Here it is with a cleaned ME-region: https://www.elvikom.pl/dell-latitude-e5550-mb-compal-la-a911p-rev-1-0-chip-uc2-only-clear-me-t62737.html
[SZUKAM WSADU BIOS] Re: Dell E5550 płyta LA-A911P z jednym układem UC2 szukam wsadu bios
przez Google Adsense [BOT] • 28 grudnia 2020, 11:26
To jest wątek ARCHIWALNY. Możesz odpowiedzieć w nim tylko wtedy, gdy Twój post zawiera rozwiązanie problemu (Regulamin forum p. 12.1).