• Nie mogę odnaleźć swojego posta

Zasady działu:Kliknij, aby przejrzeć zasady tego działu

1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

#1 Nie mogę odnaleźć swojego posta

przez wyga 1 grudnia 2020, 19:20
Generalnie dość głupie pytanie ale nie korzystam za często z forów więc trochę czuję się tu jak totalny świerzak.
Mianowicie dodałem wcześniej posta w dziale laptopy oczywiście dostałem monit "post musi być zatwierdzony przez moderatora". No i chciałem zobaczyć jakiś status posta ale nie widzę nic na profilu w Liczbie postów / zobacz swoje posty. Brak ostrzeżeń etc.
Jest jakaś szansa żeby to sprawdzić?

Re: Nie mogę odnaleźć swojego posta

przez Google Adsense [BOT] 1 grudnia 2020, 19:20

#2 Re: Nie mogę odnaleźć swojego posta

przez Vogelek23 2 grudnia 2020, 01:24
Na ten moment nie ma jeszcze możliwości sprawdzenia statusu postów, które trafiły do kolejki moderacji, natomiast jesteśmy w trakcie tworzenia takiej opcji w Panelu Użytkownika (np. informacja "w kolejce" dla postów/wątków, które nie były jeszcze przejrzane przez moderatora ale zostały wysłane). Pozostawiam zatem ten wątek otwarty do czasu zakończenia prac nad kodem i oficjalnego wdrożenia modyfikacji.

Generalnie jako nowy użytkownik podlegasz pełnej moderacji pierwszych kilku postów - jest to część naszego systemu antyspamowego, który sprawdza się od wielu lat. Z uwagi jednak na sytuację z COVID, obecnie moderujemy w bardzo okrojonym składzie i zdarza się, że post czeka nawet kilkanaście godzin w kolejce. Staram się rozwiązać tę kwestię jak najszybciej, jednakże do tego czasu proszę o cierpliwość.

#3 Re: Nie mogę odnaleźć swojego posta  [ROZWIĄZANY]

przez Vogelek23 27 stycznia 2021, 06:47
Finalnie z braku czasu poszedłem na skróty - zamiast pisania ciężkiego pluginu do Panelu Użytkownika, zmodyfikowałem skrypt w dużo prostszy sposób. A więc po kolei - najpierw klikamy ikonkę ze strzałeczką przy "Witaj, XXXXX" (zaznaczona na niebiesko) i z podręcznego menu wybieramy opcję "Zobacz swoje posty" (zaznaczona na zielono):
Obrazek

Po wybraniu opcji "Zobacz swoje posty", na kolejnej stronie widzimy standardową listę tematów, w których pisaliśmy posty - przy czym tematy, w których nasze posty nie są jeszcze zaakceptowane, będą oznaczone stosowną ikonką. A gdy najedziemy na nią kursorem (lub tapniemy w przypadku smartfonów czy tabletów), wyświetli się napis OCZEKUJE NA PRZEJRZENIE PRZEZ MODERATORA. Będzie to wyglądało tak:
Obrazek

Mam nadzieję, że prostota rozwiązania i możliwość sprawdzenia, czy posty, które dodaliśmy, są w kolejce moderacji, przypadnie Wam do gustu :)

Re: Nie mogę odnaleźć swojego posta  [ROZWIĄZANY]

przez Google Adsense [BOT] 27 stycznia 2021, 06:47