#1 [BIOS DUMP REQUEST] Dell G3 3579 płyta LA-F611P wsad z najnowszą aktualizacją
by maciek1221 • 16 February 2021, 15:28
Model: DELL G3 3579
Platforma: CAL53 LA-F611P
Obsada
CPU: SR3YY i7-8750H
PCH: SR40B FH82HM370
GPU: N17P-G1-A1
KBC: MEC1416-NU
BIOS: WINBOARD 25Q128JVSQ
Witam,
laptop posiada problem z działaniem klawiatury, po naciśnięciu 1,2razy klawisza nic się nie dzieje, a za trzecim razem wskakuje 3 razy dany klawisz. Podstawiona klawiatura nic nie dała. Na forach zalecają aktualizację BIOS, której nie mogę zrobić ponieważ jest uszkodzona bateria w laptopie. Wgrałem wsad z innego forum i nie rozwiązał problemu. Na Vinafix znalazłem post z BIOSem, który miałby rozwiązywać dany problem.
W związku z tym czy ktoś posiada
a) bios z czystym ME z najnowszą aktualizacją?
b) czy ktoś posiada bios z naprawioną sekcją odpowiedzialną za działanie klawiatury?
Pozdrawiam
Platforma: CAL53 LA-F611P
Obsada
CPU: SR3YY i7-8750H
PCH: SR40B FH82HM370
GPU: N17P-G1-A1
KBC: MEC1416-NU
BIOS: WINBOARD 25Q128JVSQ
Witam,
laptop posiada problem z działaniem klawiatury, po naciśnięciu 1,2razy klawisza nic się nie dzieje, a za trzecim razem wskakuje 3 razy dany klawisz. Podstawiona klawiatura nic nie dała. Na forach zalecają aktualizację BIOS, której nie mogę zrobić ponieważ jest uszkodzona bateria w laptopie. Wgrałem wsad z innego forum i nie rozwiązał problemu. Na Vinafix znalazłem post z BIOSem, który miałby rozwiązywać dany problem.
W związku z tym czy ktoś posiada
a) bios z czystym ME z najnowszą aktualizacją?
b) czy ktoś posiada bios z naprawioną sekcją odpowiedzialną za działanie klawiatury?
Pozdrawiam