• Witam serdecznie

Правила форума:Нажмите здесь, чтобы посмотреть правила этого форума

1. W tym dziale można się przedstawić, a także opisać, czym się zajmujemy, jakie jest nasze hobby itd.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, które jednoznacznie identyfikują osobę/firmę, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.
Эта тема помечена как АРХИВНАЯ. Oтвечайте только если ваше сообщение содержит решение проблемы (Условия и Положения, c. 12.1).

#1 Witam serdecznie

от denis1115 7 Апрель 2021, 22:09
Hej, mam na imię Denis. Od 4 lat pracuje w firmie produkującej płytki elektroniczne do różnych urządzeń, moje stanowisko to elektronik, gdzie zajmuje się analizą obwodów, ich naprawą oraz testowaniem.
Ostatnimi czasy zacząłem skupować sobie różnego rodzaju sprzęt do domu, od cyfrowego mikroskopu (z aliexpress :D ) po stacje lutowniczą wep z hot airem z myślą, że poza pracą elektroniką zajmę się w domu i na swoje możliwości coś naprawie.

Mam nadzieję, że to forum będzie moim źródłem inspiracji, że się dużo dowiem od osób z większym doświadczeniem a przy okazji na własne możliwości też komuś pomogę z problemem :)

Pozdrawiam :)

Re: Witam serdecznie

от Google Adsense [BOT] 7 Апрель 2021, 22:09

#2 Re: Witam serdecznie

от Vogelek23 7 Апрель 2021, 23:00
Witamy młodsze pokolenie i naszego przyszłego gwaranta emerytalnego w naszych skromnych progach :)

Re: Witam serdecznie

от Google Adsense [BOT] 7 Апрель 2021, 23:00
Эта тема помечена как АРХИВНАЯ. Oтвечайте только если ваше сообщение содержит решение проблемы (Условия и Положения, c. 12.1).