plenrusldeituk
  • Witam serdecznie

Regole del forum:Clicca per leggere le regole del forum

1. W tym dziale można się przedstawić, a także opisać, czym się zajmujemy, jakie jest nasze hobby itd.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, które jednoznacznie identyfikują osobę/firmę, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.
Questo argomento è contrassegnato come D'ARCHIVIO. Rispondi solo se il tuo messaggio contiene la soluzione (Termini e Condizioni p. 12.1).

#1 Witam serdecznie

da denis1115 7 aprile 2021, 23:09
Hej, mam na imię Denis. Od 4 lat pracuje w firmie produkującej płytki elektroniczne do różnych urządzeń, moje stanowisko to elektronik, gdzie zajmuje się analizą obwodów, ich naprawą oraz testowaniem.
Ostatnimi czasy zacząłem skupować sobie różnego rodzaju sprzęt do domu, od cyfrowego mikroskopu (z aliexpress :D ) po stacje lutowniczą wep z hot airem z myślą, że poza pracą elektroniką zajmę się w domu i na swoje możliwości coś naprawie.

Mam nadzieję, że to forum będzie moim źródłem inspiracji, że się dużo dowiem od osób z większym doświadczeniem a przy okazji na własne możliwości też komuś pomogę z problemem :)

Pozdrawiam :)

Re: Witam serdecznie

da Google Adsense [BOT] 7 aprile 2021, 23:09

#2 Re: Witam serdecznie

da Vogelek23 8 aprile 2021, 00:00
Witamy młodsze pokolenie i naszego przyszłego gwaranta emerytalnego w naszych skromnych progach :)

Re: Witam serdecznie

da Google Adsense [BOT] 8 aprile 2021, 00:00
Questo argomento è contrassegnato come D'ARCHIVIO. Rispondi solo se il tuo messaggio contiene la soluzione (Termini e Condizioni p. 12.1).