• Dobry wieczór :)

Правила форума:Нажмите здесь, чтобы посмотреть правила этого форума

1. W tym dziale można się przedstawić, a także opisać, czym się zajmujemy, jakie jest nasze hobby itd.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, które jednoznacznie identyfikują osobę/firmę, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.
Эта тема помечена как АРХИВНАЯ. Oтвечайте только если ваше сообщение содержит решение проблемы (Условия и Положения, c. 12.1).

#1 Dobry wieczór :)

от SysTalon 23 Апрель 2021, 19:33
Dobry wieczór :) Naprawiam sprzęty komputerowe od dawna (wymieniacz), myślałem nad rozwinięciem się w kierunku elektroniki..... Lecz po przeczytaniu Waszego samouczka dotyczącego napraw płyt głównych dochodzę do wniosku, że za późno dla mnie (28lat). Mam duży respekt do wiedzy jaką posiadacie i prezentujecie. Działam na rzecz oczywiście zarobku, lecz też na karku leży mi fakt, że lepiej sprzętowi dać 2 życie niż wyrzucić. Żałuję, że nie uczyłem się na elektronika, przez to w np. laptopie naprawię wszystko, ale jak co przychodzi do uszkodzenia płyty głównej to padam na glebę. Brawka i Szacunek dla Was Panowie :)

Re: Dobry wieczór :)

от Google Adsense [BOT] 23 Апрель 2021, 19:33

#2 Re: Dobry wieczór :)

от Vogelek23 23 Апрель 2021, 22:59
Witamy Kolegę :) I proszę mi wierzyć, że na elektronikę NIGDY nie jest za późno - dopóki są chęci, sprawne ręce i dobry wzrok.

Re: Dobry wieczór :)

от Google Adsense [BOT] 23 Апрель 2021, 22:59
Эта тема помечена как АРХИВНАЯ. Oтвечайте только если ваше сообщение содержит решение проблемы (Условия и Положения, c. 12.1).