• Jak szybko uszkodzić matrycę w Asusie

Zasady działu:Kliknij, aby przejrzeć zasady tego działu

1. W tym dziale zamieszczamy wszystko, z czego można się pośmiać - dowcipy, rysunki, zdjęcia, linki itd.
2. Pośmiać się - to nie znaczy naśmiewać się ani wyszydzać. Pamiętajmy zatem o godności drugiego człowieka.
3. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych (z tego nie da rady się pośmiać), a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
4. Staramy siem pisadź poprawnom polrzczyznom ;)

Re: Jak szybko uszkodzić matrycę w Asusie

przez Google Adsense [BOT] 21 lutego 2011, 10:14

#2 Re: Jak szybko uszkodzić matrycę w Asusie

przez h3nry 14 kwietnia 2011, 19:09
Ciekaw jestem czy padła pod wpływem pola elektromagnetycznego czy napięcia które się odłożyło na liniach :?

#4 Re: Jak szybko uszkodzić matrycę w Asusie

przez pocinas 14 kwietnia 2011, 20:26
Ale jazda ten 2 filmik.... Mam polewke hahahaha, Zrywam BOKI :-) Ten 2 filmik powinien być w dziale NA WESOŁO :-)

A co do 1 filmiku Ciekawie Ciekawie. Ja raczej testował nie będę, No może jak jakiś laptopik będzie wędrował na Serwis Gwarancyjny to testowo mu PSTRYKNE zbliżeniowe foto

#5 Re: Jak szybko uszkodzić matrycę w Asusie

przez Vogelek23 14 kwietnia 2011, 20:44
pocinas napisał(a):Ten 2 filmik powinien być w dziale NA WESOŁO

A jaki to jest dział....? :wtf: :wtf: :wtf:

#6 Re: Jak szybko uszkodzić matrycę w Asusie

przez pocinas 14 kwietnia 2011, 20:46
Haha a no racja. Zagapiłem się ;-p, za dużo rzeczy na raz robię. Widzisz Przez przypadek HISTORIA się pisze, i z mojego gapiorstwa można wynieść coś Wesołego HEHE

#7 Re: Jak szybko uszkodzić matrycę w Asusie

przez gathor 14 kwietnia 2011, 21:02
pocinas napisał(a):Ale jazda ten 2 filmik.... Mam polewke hahahaha, Zrywam BOKI Ten 2 filmik powinien być w dziale NA WESOŁO

A co do 1 filmiku Ciekawie Ciekawie. Ja raczej testował nie będę, No może jak jakiś laptopik będzie wędrował na Serwis Gwarancyjny to testowo mu PSTRYKNE zbliżeniowe foto

Kiedyś pracowałem w firmie LG przy produkcji polaryzatorów do LCD. Uwierz mi, że naświetlenie polaryzatora działa właśn ie w tą strone... Po naświetleniu każda matryca będzie do wyrzucenia.

#8 Re: Jak szybko uszkodzić matrycę w Asusie

przez satanistik 7 czerwca 2011, 20:07
To nie polaryzator - widać że padła równo linia wiec kontroler. Kiedyś bawiłem się wyświetlaczem Nokia3310 i jakimś AVR , tam kontroler był na szkle zaklejony taką czarną taśmą, Po jego lekkim naświetleniu pojawiały się zakłócenia lub zawieszał się całkowicie.