Chciałem pobrać z neta odblokowaną aplikację Sygic Truck. Znalazłem 3x wersję dla osobówek (podpisaną jako dla tirów) i 2x dla tirów, ale bez map, więc d*pa. Niemniej po zainstalowaniu - i potem usunięciu - wszystkich zaczęły mi się na telefonie samoczynnie co chwilę otwierać strony:
* special-trending-events.com * openingtowin.com * upgrade-phone.club
i jeszcze jakieś dwie inne. Jest to okropnie wkurzające, bo nagle ni stąd ni zowąd wyskakuje okno przeglądarki x3 i trzeba to zamykać. Poza tym zauważyłem, że od tamtej pory tel się czasem zacina na odblokowaniu wzoru po jego wprowadzeniu i trzeba wcisnąć przycisk włącznika, żeby wszystko wróciło do normy.
ESET nic nie wykrył. Jakieś sugestie? Format obecnie nie wchodzi w grę niestety.
* special-trending-events.com * openingtowin.com * upgrade-phone.club
i jeszcze jakieś dwie inne. Jest to okropnie wkurzające, bo nagle ni stąd ni zowąd wyskakuje okno przeglądarki x3 i trzeba to zamykać. Poza tym zauważyłem, że od tamtej pory tel się czasem zacina na odblokowaniu wzoru po jego wprowadzeniu i trzeba wcisnąć przycisk włącznika, żeby wszystko wróciło do normy.
ESET nic nie wykrył. Jakieś sugestie? Format obecnie nie wchodzi w grę niestety.