• Pytanie o programator Svod

Правила форуму:Натисніть тут для перегляду правил форуму

1. Назва теми повинна містити короткий опис проблеми.
  2. Тема повідомлення має містити розгорнутий опис проблеми та питання.
  3. Забороняється публікувати вкладення з повною документацією або файлами БІОС, а також посилатися на будь-які сторонні веб-сайти, на яких розміщені такі файли. Дозволяється публікувати лише невелику частину документації (до однієї сторінки на пост).
  4. Ви можете описати лише одну проблему на тему. Для кожної іншої проблеми слід відкривати нову тему.
  5. Тут суворо заборонено вимагати будь-яку документацію чи файли БІОС. Для таких запитів використовуйте підфорум ЗАПИТ НА ДОКУМЕНТАЦІЮ/БІОС.
Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).

#1 Pytanie o programator Svod

matixxxx66 15 Січня 2023, 20:27
Witam . Przymierzam się do zakupu programator Svod .Obecnie posiadam rr809f do biosow jest spoko ale chciałem zacząć programować układy kbc dla tego myślę żeby zmienić I teraz mam pytanie czy svod 4 obsługuje już wszystkie Kbc czy z tymi starszymi już są problemy

Re: Pytanie o programator Svod

Google Adsense [BOT] 15 Січня 2023, 20:27

#2 Re: Pytanie o programator Svod

muchamm 30 Січня 2023, 19:07
Cześć.
Nie jestem w stanie odpowiedzieć na tak zadane pytanie przez Ciebie, ale też przesiadłem się niedawno z RT809F na Svod4. Przeprogramowałem parę KBC, parę wsadów zgrałem i jestem zadowolony - nie było w zasadzie problemu. Nie jest to w prawdzie takie "bezbolesne", bo każdą płytę trzeba sprawdzić pod kątem połączeń pinów KBC ze złączem klawiatury i ustawieniem pinów na programatorze. Jest w prawdzie dostępna baza danych płyt, ale lepiej je weryfikować bo mogą zawierać błędy.
Ponadto narzędzie to posiada wiele innych funkcji, które naprawdę się przydają (tester klawiatur, kabli od matryc - tu trzeba przystawkę, tester baterii itp).
Pozdrawiam

#3 Re: Pytanie o programator Svod

jopekgsm 30 Січня 2023, 22:46
Możecie podać źródło gdzie zakupić SVOD4??

#4 Re: Pytanie o programator Svod

muchamm 31 Січня 2023, 09:08
Cześć.
Może to nie będzie uznane jako reklama.
Ja swój kupiłem na "kocham-basie.pl", ale jest też na allegro.
Pozdrawiam.

Re: Pytanie o programator Svod

Google Adsense [BOT] 31 Січня 2023, 09:08
Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей