• Dzień dobry wszystkim!

Правила форума:Нажмите здесь, чтобы посмотреть правила этого форума

1. W tym dziale można się przedstawić, a także opisać, czym się zajmujemy, jakie jest nasze hobby itd.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, które jednoznacznie identyfikują osobę/firmę, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.
Эта тема помечена как АРХИВНАЯ. Oтвечайте только если ваше сообщение содержит решение проблемы (Условия и Положения, c. 12.1).

#1 Dzień dobry wszystkim!

от monty 22 Февраль 2023, 09:58
Cześć!
Mam na imię Piotr i mam 40 lat.
Od 6 klasy Szkoły Podstawowej zajmuję się naprawą telefonów komórkowych. Na forum Pana Vogelka dwudziestego trzeciego (jeżeli się nie odmienia, tak jak paczkomat inPost to przepraszam - Vogelek23).
Na co dzień naprawiam komórki ale coś mnie zaćmiło i postanowiłem naprawić netbooka mojego znajomego. Znalazłem to forum i próbowałem w kilku miejscach zadać pytanie ale niestety nie przebiłem się przez gęste sito, przez które właściciel forum przepuszcza te zapytania. Nawet w dziale Hydepark gdzie można pisać o wszystkim, moja wiadomość nie została wyemitowana bo była nie na temat.
Piszę tu bo skoro nie potrafię napisać wiadomości w działach dotyczących napraw, to chcę zacząć od czegoś prostszego - przywitać się. :)

Jeżeli widzicie tą wiadomość to znaczy, że jest nadzieja :)
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Zazdroszczę tym zasłużonym wprawy w pisaniu prawidłowo wiadomości na tym forum :) Jak Wy to robicie? Jakie szkoły trzeba w tym kierunku ukończyć? ;) ...oczywiście żartuję, czepiam się itd :) Ktoś ustalił reguły i trzeba się ich trzymać. Dzięki temu jest porządek.

Jeśli oprócz tej wiadomości, na tym forum nie będzie po mnie śladu to znaczy, że za wysokie progi jak na mnie. Wiecie - pochodzę z Podkarpacia, wychodzimy tu na pole, jestem prostym wieśniakiem.

Pozdrawiam
Piotr

Re: Dzień dobry wszystkim!

от Google Adsense [BOT] 22 Февраль 2023, 09:58

#2 Re: Dzień dobry wszystkim!

от Vogelek23 22 Февраль 2023, 11:17
Witamy Kolegę w naszych skromnych i wcale nie takich wysokich - jeśli Gościom chce się wytrzeć buty przed wejściem - progach. Wycieraczki mamy własne, w postaci zasad działów i Regulaminu forum - nie trzeba przynosić ;)

#3 Re: Dzień dobry wszystkim!

от monty 22 Февраль 2023, 12:58
Pierwsze koty za płoty :D

Re: Dzień dobry wszystkim!

от Google Adsense [BOT] 22 Февраль 2023, 12:58
Эта тема помечена как АРХИВНАЯ. Oтвечайте только если ваше сообщение содержит решение проблемы (Условия и Положения, c. 12.1).