plenrusldeituk
  • Niszczarka do papieru Fellowes 75Cs - uszkodzona część: tasiemka, czujnik?

#1 Niszczarka do papieru Fellowes 75Cs - uszkodzona część: tasiemka, czujnik?

Napisal/-a janstop84 18 Maj 2023, 14:44
Witam. Znajoma dala mi do naprawy niszczarkę do papieru. Przyznaję się, że pierwszy raz mam do czynienia z takim urządzeniem. Oczywiście urządzenie już rozkręcone trafiło do mnie. Pierwsze co rzuciło mi się w oczy po zdjęciu obudowy to jakaś tasiemka podłączona do wtyczki. Na końcu ta tasiemka jest uszkodzona widać zgniecenie i okopcenie. Teraz mam pytanie czy ktoś może pomóc z tym urządzeniem? Zamieszczam fotki urządzenia z uszkodzoną tasiemką.Chciałem dodać ,że przewód od tej tasiemki idzie na ten mosiężny element , a on chyba jest połączony z zawiasem klapki szczeliny w która wkłada się papier. Na wtyczce jest napis HX-543
Slika
Slika
Slika
SlikaSlika
SlikaSlika

Re: Niszczarka do papieru Fellowes 75Cs - uszkodzona część: tasiemka, czujnik?

Napisal/-a Google Adsense [BOT] 18 Maj 2023, 14:44

#2 Re: Niszczarka do papieru Fellowes 75Cs - uszkodzona część: tasiemka, czujnik?

Napisal/-a Vogelek23 18 Maj 2023, 18:22
Na tych zdjęciach nie widać właściwie nic - ostrość ustawiona tak, że lepsze zdjęcia robią współczesne lodówki. Proszę zamieścić zdjęcia, na których fokus jest ustawiony na ten element, a nie na tło.

#3 Re: Niszczarka do papieru Fellowes 75Cs - uszkodzona część: tasiemka, czujnik?

Napisal/-a janstop84 19 Maj 2023, 06:37
A co kolega jeszcze chce widzieć? Takie zdjęcia mi robi telefon i nic nie poradę na to .Jest to kawałek jakieś taśmy flex zakończonej wtyczką. Temat zamykam.

Re: Niszczarka do papieru Fellowes 75Cs - uszkodzona część: tasiemka, czujnik?

Napisal/-a Google Adsense [BOT] 19 Maj 2023, 06:37

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov