• Problem z plikiem brd. HP Omen 17-W Quanta G38A G38D N17E

Regole del forum:Clicca per leggere le regole del forum

1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

#1 Problem z plikiem brd. HP Omen 17-W Quanta G38A G38D N17E

da adamex 22 settembre 2023, 00:39
Czy mógłby mi ktoś sprawdzić czy plik z tego postu jest ok? schemat-hp-omen-17-w-quanta-g38a-g38d-n17e-dag38dmbcc0-nl5-nl5a-t51216.html
Próbuję różnymi programami od boardviewer , przez Allegro Free Psychical, itd, co tam znalazłem w Internecie i nie mogę się do niego dobrać.. Jest uszkodzony?

Re: Problem z plikiem brd. HP Omen 17-W Quanta G38A G38D N17E

da Google Adsense [BOT] 22 settembre 2023, 00:39

#2 Re: Problem z plikiem brd. HP Omen 17-W Quanta G38A G38D N17E  [RISOLTO]

da Vogelek23 22 settembre 2023, 10:14
Proszę po wypakowaniu pliku zmienić rozszerzenie *.BRD na *.ZIP i rozpakować ponownie archiwum. Plik docelowy ma wielkość 449kB. Nie mam pojęcia, co tu się "odwaliło" przy pakowaniu pliku :o ale zaktualizowałem już ten plik (możesz go pobrać jeszcze raz, już bez odejmowania Punktów).

Re: Problem z plikiem brd. HP Omen 17-W Quanta G38A G38D N17E  [RISOLTO]

da Google Adsense [BOT] 22 settembre 2023, 10:14