• Pomoc w rozwoju, co dalej

Эта тема помечена как АРХИВНАЯ. Oтвечайте только если ваше сообщение содержит решение проблемы (Условия и Положения, c. 12.1).

#1 Pomoc w rozwoju, co dalej

от lomcio 12 Ноябрь 2023, 22:09
Hej, otóż jestem po pierwszej naprawie laptopa, przy której pomogli mi użytkownicy forum, dużo się z niej nauczyłem. Teraz mam do was pytanie, w jakim kierunku iść dalej, jak się rozwijać, czy szukać uszkodzonych laptopów i próbować je naprawiać jednocześnie ucząc się. Według mnie nie ma to jak nauka na "żywym organizmie". Macie jakieś rady dla początkującego?

Re: Pomoc w rozwoju, co dalej

от Google Adsense [BOT] 12 Ноябрь 2023, 22:09

#2 Re: Pomoc w rozwoju, co dalej

от Vogelek23 12 Ноябрь 2023, 22:21
Zakup uszkodzonych laptopów do nauki (najlepiej uczyć się na swoich urządzeniach, bo cudze czasem łatwo popsuć i trudno odkupić) i dalsze korzystanie z wiedzy i doświadczenia forumowiczów to kolejny etap. Trzeba także wdrożyć do swojej praktyki wiedzę, która znajduje się tutaj: szkolenie-nr-1-podstawy-diagnostyki-plyt-glownych-laptopow-t986.html

Re: Pomoc w rozwoju, co dalej

от Google Adsense [BOT] 12 Ноябрь 2023, 22:21
Эта тема помечена как АРХИВНАЯ. Oтвечайте только если ваше сообщение содержит решение проблемы (Условия и Положения, c. 12.1).