Przemo1983rmi napisał(a):Niestety spodziewałem się lepszych rad.
Jakich konkretnie? Że powiemy Ci: "wymień R60" i pad magicznie ożyje, czy co? I do czego mamy się odnosić? Podawałeś napięcia, które były PRZED tym, jak najprawdopodobniej zrobiłeś zwarcie na PMIC podczas pomiarów. Potem PMIC przestał działać, uszkodził się i nie masz napięć, które wcześniej miałeś. Wymieniłeś PMIC na nowy, ale nic to nie dało, więc napisałem wyraźnie, że podejrzewam uszkodzenie MCU (procesora) lub tego nowego PMIC. Jakich jeszcze porad się spodziewałeś? Że napiszemy, jak zdiagnozować usterkę MCU czy PMIC bez dostępu do jakichkolwiek dokumentacji tych układów? Że ze schematu będziemy w stanie magicznie odczytać, jak te układy działają i co mają w środku? Tutaj nie ma wróżbitów ani cudotwórców - jeśli spodziewałeś się takich cudów, to pomyliłeś fora.
Przemo1983rmi napisał(a):Powierzyłem rezystancję na właściwych nogach układu a także napięcia.
I to w zasadzie wszystko, co zrobiłeś od 3 lutego. W międzyczasie byłeś proszony wielokrotnie o konkretne pomiary prądu, ale ich nie zrobiłeś, na koniec pisząc, że zrobiłeś to już na początku - tyle, że nie ma śladu wzmianki o tym w Twoich wcześniejszych postach. Nie czytasz uważnie, co piszemy, nie analizujesz wypowiedzi, sugerowane czynności wykonujesz albo po kilku prośbach, albo wcale.
Może napisz, czego konkretnie oczekiwałeś od naszych odpowiedzi, to będziemy w stanie odnieść się do tego jakkolwiek.