Re: Re: Sterownik stacji BGA
da Google Adsense [BOT] • 16 maggio 2011, 22:07
A ja mam pytanie do kolegi kmkm2 o płytki jednostronne? Czy może Kolega miał czas aby zrobić projekt? Jak tak to mógłbym zamówić w firmie Merkar jak wcześniej pisałem, jeśli byłoby więcej chętnych to na pewno będzie taniej;) Mi dzisiaj przyszło 5 układów max, więc już całą elektronikę na sterownik mam skompletowaną, jeszcze przekaźniki przyjdą i zamawiam promienniki;)
novitech ha scritto:Dawid20 ha scritto:Kolego novitech jak tam płytki ? Dziś dostałem po tygodniu próbki z Maxim , poprosiłem o 3 ale dostałem tylko jeden układ , ale to i tak dobrze Poprosiłem o kolejne dwie , ,może przyślą
Z doświadczenia zamawiałem 5 dostałem 2, następną raza znowy 5 dostałem 1.
Może teraz dostane dwie A ja kolego pisałem na PW jak tam płytki ? Dla mnie moga być dwustronne
Dawid20 ha scritto:novitech ha scritto:Dawid20 ha scritto:Kolego novitech jak tam płytki ? Dziś dostałem po tygodniu próbki z Maxim , poprosiłem o 3 ale dostałem tylko jeden układ , ale to i tak dobrze Poprosiłem o kolejne dwie , ,może przyślą
Z doświadczenia zamawiałem 5 dostałem 2, następną raza znowy 5 dostałem 1.
Może teraz dostane dwie A ja kolego pisałem na PW jak tam płytki ? Dla mnie moga być dwustronne
Sorki umkło, mam wyprodukowany jeden komplet jednostronnych bo w sklepie zabrakło laminatu jutro ma być tak że dorobie ci drugi.
kmkm2 ostatnio mam taki dziwny objaw na stacji (nie zawsze), że temperatura płyty w etapie podgrzewania płyty osiąga -2 c od temperatury zadanej i tak zostaje nie testowałem dłużej niż 5 min bo i tak temperatura płyty nie osiągnęła zadanej, pomagałem sterownikowi hotem zauważyłeś takie zjawisko u siebie (nie wiem czy to ma wpływ ale mam termoparę omega)
Gdzie kupiłeś termoparę czaki ?
Gdzie kupiłeś termoparę czaki ?
Re: Sterownik stacji BGA
da Google Adsense [BOT] • 26 maggio 2011, 11:25