Zasady działu: Kliknij, aby przejrzeć zasady tego działu
Re: [SZUKAM WSADU BIOS] Asus rog gl502v- potrzebny wsad bios + kbc
przez Google Adsense [BOT] • 29 kwietnia 2024, 09:06
#2 [SZUKAM WSADU BIOS] Re: Asus rog gl502v- potrzebny wsad bios + kbc
przez Vogelek23 • 29 kwietnia 2024, 10:46
Zamieść swój oryginalny wsad lub podaj odczyt najważniejszych danych regionu ME z aplikacji ME Analyzer: post294006.html#p294006
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
#3 [SZUKAM WSADU BIOS] Re: Asus rog gl502v- potrzebny wsad bios + kbc
przez jagero747 • 29 kwietnia 2024, 12:07
Dane z ME Analyzer:
Family: CSE ME
Version: 11.0.0.1180
Release : Production
Type: Extracted
SKU: Consumer H
Chipset: SPT-H D
TCB Security Version Number : 1
Version Control Number: 7
Production Ready: Yes
Workstation Support: No
OEM Configuration: No
Date: 2015-09-24
File System State: Initialized
Size: 0x1BF000
Flash Image Tool: 11.0.0.1180
Family: CSE ME
Version: 11.0.0.1180
Release : Production
Type: Extracted
SKU: Consumer H
Chipset: SPT-H D
TCB Security Version Number : 1
Version Control Number: 7
Production Ready: Yes
Workstation Support: No
OEM Configuration: No
Date: 2015-09-24
File System State: Initialized
Size: 0x1BF000
Flash Image Tool: 11.0.0.1180
#4 [SZUKAM WSADU BIOS] Re: Asus rog gl502v- potrzebny wsad bios + kbc [ROZWIĄZANY]
przez Vogelek23 • 29 kwietnia 2024, 21:12
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
[SZUKAM WSADU BIOS] Re: Asus rog gl502v- potrzebny wsad bios + kbc
przez Google Adsense [BOT] • 20 sierpnia 2024, 21:34