• Termożel za 1 grosz.

Zasady działu:Kliknij, aby przejrzeć zasady tego działu

1. W tym dziale zamieszczamy wszystko, z czego można się pośmiać - dowcipy, rysunki, zdjęcia, linki itd.
2. Pośmiać się - to nie znaczy naśmiewać się ani wyszydzać. Pamiętajmy zatem o godności drugiego człowieka.
3. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych (z tego nie da rady się pośmiać), a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
4. Staramy siem pisadź poprawnom polrzczyznom ;)
To jest wątek ARCHIWALNY. Możesz odpowiedzieć w nim tylko wtedy, gdy Twój post zawiera rozwiązanie problemu (Regulamin forum p. 12.1).

#1 Termożel za 1 grosz.

przez bluczek 24 maja 2011, 15:52
Komputer po pewnym serwisie mianującym się profesjonalnym. O dziwo po takim "reballing'u" działał prawie rok. Tylko po Co dawali topnik? Przecież też mogli na tym zaoszczędzić. :D

Obrazek

Obrazek

Re: Termożel za 1 grosz.

przez Google Adsense [BOT] 24 maja 2011, 15:52

#2 Re: Termożel za 1 grosz.

przez arvika 24 maja 2011, 16:09
Tak, ja też już spotkałem monetę która robiła za blaszkę odprowadzającą ciepło :) W Twoim przypadku chłopaki przynajmniej dali pastę. U mnie takiej pasty nie było :D

#3 Re: Termożel za 1 grosz.

przez Usunięty Użytkownik 1038 24 maja 2011, 16:55
Kiedyś z groszy robiło się medaliki.... dziś przekładki... tak czy inaczej jest to najtańsze chłodzenie ;)

#4 Re: Termożel za 1 grosz.

przez gathor 24 maja 2011, 17:13
U mnie nie ma groszy, a pence już tak nie przewodzi jak grosik :cry: :lol:

#5 Re: Termożel za 1 grosz.

przez kamil198405 24 maja 2011, 19:41
To jeszcze nic, ja ostatnio znalazłem baterie CR2032 zamiast grubego termopada.

#6 Re: Termożel za 1 grosz.

przez adam1114 24 maja 2011, 21:43
A widział ktoś kostkę ze złożonej foli aluminiowej - spożywczej ? :)

#7 Re: Termożel za 1 grosz.

przez DjDave 24 maja 2011, 21:47
Ja raz miałem podkładkę M8.

To jest wątek ARCHIWALNY. Możesz odpowiedzieć w nim tylko wtedy, gdy Twój post zawiera rozwiązanie problemu (Regulamin forum p. 12.1).