• Cześć wszystkim!

Regole del forum:Clicca per leggere le regole del forum

1. W tym dziale można się przedstawić, a także opisać, czym się zajmujemy, jakie jest nasze hobby itd.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, które jednoznacznie identyfikują osobę/firmę, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.
Questo argomento è contrassegnato come D'ARCHIVIO. Rispondi solo se il tuo messaggio contiene la soluzione (Termini e Condizioni p. 12.1).

#1 Cześć wszystkim!

da Salamandraa 31 agosto 2024, 13:06
Jestem Salamandra, mam (za niedługo hah ^^') 17 lat i już od jakiegoś czasu interesuję się elektroniką, informatyką i programowaniem. Natrafiłam na to forum kiedy szukałam informacji na temat projektowania płyt głównych do komputerów, bo mamy ze znajomym pomysł, żeby się trochę w to pobawić a może nawet coś stworzyć ostatecznie :>. Poza elektroniką interesuję się też muzyką, gram na gitarze (elektrycznej i akustycznej) oraz na skrzypcach. Okazjonalnie cos tam śpiewam jeszcze. No i to tyle w sumie. Pozdrawiam każdego kto przeczyta ten post i życzę miłego dnia/nocy! :DDD

Re: Cześć wszystkim!

da Google Adsense [BOT] 31 agosto 2024, 13:06

#2 Re: Cześć wszystkim!

da Vogelek23 31 agosto 2024, 15:23
Witaj w naszych skromnych progach, Salamandraa. Mam nadzieję, że przy wsparciu naszej społeczności uda Ci się zrealizować każdy, nawet najbardziej ambitny projekt :) Gitara, skrzypce i śpiew - osobiście to i moje klimaty ;)

Re: Cześć wszystkim!

da Google Adsense [BOT] 31 agosto 2024, 15:23
Questo argomento è contrassegnato come D'ARCHIVIO. Rispondi solo se il tuo messaggio contiene la soluzione (Termini e Condizioni p. 12.1).