Re: Lutowanie mosfeta n-channel
przez Google Adsense [BOT] • 11 listopada 2024, 20:44
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Myślałem, że jakieś zwarcie będzie bo chcę tutaj wlutować tranzystor AON7506.
Bo tutaj piny 1,2,3 będą zlane ze sobą i połączone bo to źródło? a pin 4 to będzie bramka i nie przeszkadza, że będzie to zlewało się z padami 1,2,3?
Piny 5,6,7,8 będą oki bo tam pole jest dobrze zrobione dla drenu.
Vogelek, a napisz mi jak dobierać wartości mosfetów jeżeli chodzi o zamiennik?
Muszą się zgadzać tylko i wyłączenie te parametry jak na zdjęciu:
Bo tutaj piny 1,2,3 będą zlane ze sobą i połączone bo to źródło? a pin 4 to będzie bramka i nie przeszkadza, że będzie to zlewało się z padami 1,2,3?
Piny 5,6,7,8 będą oki bo tam pole jest dobrze zrobione dla drenu.
Vogelek, a napisz mi jak dobierać wartości mosfetów jeżeli chodzi o zamiennik?
Muszą się zgadzać tylko i wyłączenie te parametry jak na zdjęciu:
krzysztof000 napisał(a):Bo tutaj piny 1,2,3 będą zlane ze sobą i połączone bo to źródło? a pin 4 to będzie bramka i nie przeszkadza, że będzie to zlewało się z padami 1,2,3?Pin 4 (bramka) nie może być połączony z pinami 1-3 (źródło), bo to osobne elektrody.
krzysztof000 napisał(a):Vogelek, a napisz mi jak dobierać wartości mosfetów jeżeli chodzi o zamiennik?Tutaj masz wszystko jak na dłoni: pytanie-o-element-ntgs4141-nt1g-w-dell-6320-t51922.html#p198619
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
Re: Lutowanie mosfeta n-channel
przez Google Adsense [BOT] • 12 listopada 2024, 13:05